![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.02.05 Kur: Sniegā ēdu saldējumu... ![]() |
Es vēlētos uzzināt jūsu domas par to kā Emma tēlo Hermioni,un vai viņas izskats atbilst Hermiones tēlam...Man viņa šķiet laba aktrise,tikai manuprāt viņai ir daži trūkumi izskatā,nu patiesībā tikai viens trūkums-čirkainie mati... Tā ir Hermiones spilgtākā izskata iezīme,bet Emmai mati pat nav ticami salokoti...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
ciešami... salīdzinājumā ar grāmatu viņa vislabāk attēloja hermioni pirmajās divās daļās, jo tad varēja redzēt ka viņa ir priekšzīmīga skuķene un pēc izskata vispār jau atbilst visu laiku, bet viā tak paliek blonda, bet hermionei ir brūni mati.. tas tā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
pēc tēla sāk ar vien vairāk atšķirties, jo viņas lomu sāk vairāk uzsvērt uz izskatu un kviekšanu... ne tik ļoti, kā hermione grāmatā. hermī grāmatā man patīk, bet emmai pēdējās daļas neliekas vairs tik hermionīgas... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 13:30 |