![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 ![]() |
Es nesaprotu, kas par lietu. mna jau 20.augustaa uzdaavinaaja gp, bet es veeljoprojaam neemsu izlasiijusi pat 1.dalju.ar poteru taa nebija. vai kaads arii bez mneis ir tik ilgi lasiijis gp? varbut pie vainas ir tas, ka man tas gp neiipashi nesimpatizee? Es nekaa vairs nesaprotu!
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
Krieviski GP iznaca vel 1990 gada, kad ari man radas izdeviba vinju izlasit. Paris neguletas naktis pagaja, kamer izravu visas tris dalas cauri, pec tam nedelu atkopos no neguleshanas, bet bija to verts. Hobitu izlasiju viena nakti vel 1989taja, ari krieviski. Bet pavisam krieviski ir pari par duci dažādu GP tulkojumu, tāpat Silmarilions un Hobits.
Velak izlasiju angliski, un ne reiz vien. Latviskais GP gan laga neiet. Pirmo dalu izlasiju, otra stav puslasita un roka necelas njemt un lasit talak. Tad jau labak panemt un n-to reizi izlasit tomer originalu... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 12:55 |