![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
(IMG:http://private.livas.lv/jaanise/jaunum/NavesDavestiLV.jpg)
Septītā un pēdējā grāmata par Harija Potera piedzīvojumiem Harijs Poters un Nāves dāvesti latviešu valodā veikalu plauktos parādīsies 1. februārī. Grāmatas anotācija: Harija Potera septītā grāmata sola atbildes uz jautājumiem, ko uzdevušas sešas iepriekšējās. Vai Harijam izdosies godam piepildīt smago, pret paša gribu veicamo misiju darīt galu Tumsas pavēlnieka tīkojumiem sagrābt varu pār burvju un vientiešu pasauli? Kā lai satriec to, kurš nodrošinājies pret nāvi, sašķeldams savu dvēseli gabalos un noglabādams to maģiskos priekšmetos horkrustos? Vai ko līdzēs trīs Nāves dāvesti, kas, vienkopus savākti, savu saimnieku var padarīt par Nāves pavēlnieku? Grāmatas cena veikalos būs 11,90 Ls. Jāņa Rozes grāmatnīcā līdz 31. janvārim to iespējams pasūtīt par 10,70 Ls. Savukārt, ja piedalījāties Jumavas rīkotajā akcijā, tā izmaksās 8,33 Ls. Grāmatā ir 640 lappuses, un tā sver 860 g., ja pasūtīsiet Jumavā, bet 850 g., ja pasūtīsiet JR grāmatnīcā. Šo rakstu rediģēja eyedam: 20.01.2008 18:36 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.08.07 Kur: tālu no sevis. ![]() |
Angļu valodā es lasīju pirmo grāmatu,un lai gan man ir diezgan izcils angļu valodas ,nespēju ātri vien iebraukt domā,tomēr es nenožēloju,un Latviski pirmo arī neesmu lasījusi.
Man bija pieejama angļu versija. Es biju Anglijā,tiešu uz lielu Potera bumu,kur visi staigāja ar pēdējo daļu rokās,bet.. Man kaut kā gribējās ierasto Latvijas sajūtu.Gaidu ar nepacietību. Vajadzēs pasūtīt. Hm.. lai gan īsi un kodolīgi zinu,kas notiek ar pašu Poteru[nespoilošu],tomēr par "dāvestiem" īsti skaidri nezināju.Cerams,nezaudēšu gribu lasīt,lai gan 3. un 4. izlasīju pēc filmas skatīšanās. Līksmu palasīšanos! |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.05.2025 21:08 |