![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.01.08 ![]() |
Jo tik ļoti Dievs pasauli mīlējis, ka Viņš devis Savu vienpiedzimušo Dēlu, lai neviens, kas Viņam tic, nepazustu, bet dabūtu mūžīgo dzīvību,
jo Dievs Savu Dēlu nav sūtījis pasaulē, lai Tas pasauli tiesātu, bet lai pasaule caur Viņu tiktu glābta. <http://www.bibelesbiedriba.lv/latviesu-bibele/janaevangelijs/Janaevangelija03.htm> Ar šo Jāņa evaņģēlija citātu* vēlos iesākt diskusiju par Jēzu Kristu. Kas ir šī Persona un kāda ir Viņa misija. Lai Dievs svētī šo diskusiju! * citāts ņemts no ©Bībeles autortiesību turētāja - Latvijas Bībeles biedrība (lbb@apollo.lv) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.08.06 ![]() |
Mēs visi zinām cik daudzās pasaules valodās bībele ir tulkota...
Cik es esmu dzirdejus pašā sākumādaudz tulkotāji to tulkoja pec savām intersēm, itkā atstādami galveno un pie reizes noņemdemi to kas vinjiem nepatika.. manupraat tie nav tikai blefi, kas zin, kas ir palicis no pasha orgjinaala...,ei tu sazin.. Personiigi es neticu dievam, es ticu ka ir pastaveji varbuut shaads cilveeks, bet ka Dieva deels, nu nez... Nekad neesmu izsturejusien nievajoshi pret tiem , kas tic, jo zinu cik daudz tas vinjiem noziimee... Ticība ir devusi daudzko labu, un pie reizes tas deelj ir gajushi mezhoniigi daudz cilveeku, tas manupraat ir pretruniigi... Ja vinsh tas kuram muus butu jaglaabj ,kapeec ir notiksushas tik daudzas asinspirtis? Cik asinjaini bija katolji.. Cik sievieshu netika sadedzinaatu Dieva vardaa! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Ticība ir devusi daudzko labu, un pie reizes tas deelj ir gajushi mezhoniigi daudz cilveeku, tas manupraat ir pretruniigi...Ja vinsh tas kuram muus butu jaglaabj ,kapeec ir notiksushas tik daudzas asinspirtis?Cik asinjaini bija katolji..Cik sievieshu netika sadedzinaatu Dieva vardaa! Palasīt iepriekšējos postus.Dievs neatbild par cilvēku cūcībām.Ja es Zatlera vārdā nositīšu... teiksim Godmani, tas nepadara Zatleru atbildīgu par manis nodarīto.Tāpat dievs nav atbildīgs par Krustu karu un inkvizīcijas zvērībām, tikai cilvēki, kas to darīja.CITĀTS par to, ka "slimajiem, ne veselajiem vajadzīgs ārsts" - jā, bet ko ar tiem, kas negrib tapt dziedināti? Kas negrib dziedināties, tiem palīdzēt nevar. Kas notiek ar slimajiem, ja viņus neārstē? Tie nomirst.CITĀTS Vispār jau vēsturiski avoti apstiprina, ka Hērods nomira 4. gadā pirms Kristus dzimšanas. Kādi avoti? Avoti ir daudzi un pretrunīgi. Visu cilvēki vēl nezina. Bet tomēr, vai varētu norādīt, kur šie avoti ir?
Šo rakstu rediģēja Elony: 21.01.2008 17:27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 14:13 |