![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.01.08 ![]() |
Jo tik ļoti Dievs pasauli mīlējis, ka Viņš devis Savu vienpiedzimušo Dēlu, lai neviens, kas Viņam tic, nepazustu, bet dabūtu mūžīgo dzīvību,
jo Dievs Savu Dēlu nav sūtījis pasaulē, lai Tas pasauli tiesātu, bet lai pasaule caur Viņu tiktu glābta. <http://www.bibelesbiedriba.lv/latviesu-bibele/janaevangelijs/Janaevangelija03.htm> Ar šo Jāņa evaņģēlija citātu* vēlos iesākt diskusiju par Jēzu Kristu. Kas ir šī Persona un kāda ir Viņa misija. Lai Dievs svētī šo diskusiju! * citāts ņemts no ©Bībeles autortiesību turētāja - Latvijas Bībeles biedrība (lbb@apollo.lv) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Ja cilvēks KAUTKO nezin, vai tas ir pierādījums tam ka TĀ nav? Ja es nekad nēesmu dzirdējis par kādu apdzīvotu vietu Austrālijas vidienē, vai tas nozīmē ka tādas vietas nav? Ja es neko nezinu par kādas planētas eksistenci galaktikā, vai tas automātiski pasaka ka nav tādas planētas. Ja es Dievu neesmu redzējis, tad viņa nav? Ja kautkas nesakrīt ar manu pieredzi, tad es to noliedzu un pasludinu par neesošu. Es klusēšu par visiem iepriekšējiem komentāriem un skaidrojumiem. Šajā tēmā, šķiet es jau izteicos kādā citā diskusijā. Bet vēlos ko noskaidrot par augstāk redzamo citātu. Pieņemsim, ka tu nezini par Sidneju Austrālijā un tev tā neko nenozīmē. Tad tu par to uzzini. Labi, tu vari neticēt, bet tev būs milioniem cilvēku, kas varēs tev pierādīt, ka tāda vieta tiešām pastāv. Ar faktiem. Bet Dievs, man šķiet, nav tik viennozīmīgi salīdzināms ar šo gadījumu. Jo nav neviena, kas reāli, ar faktiem, bildītēm, aprakstiem (Bībele, piedodiet neskaitās. Es arī attiecīgā kondīcijā varu šādu grāmatu sastādīt) pierādītu, ka Dievs ir. Vienkārši nav. Man neviens nespēs parādīt Dieva fotogrāfiju, kad palūgšu apstiprināt, ka viņš viņu redzējis. Nevēlos neko pārmest, bet uzstādīt, ka šis arguments ir vājš. Pasniegt savādāk vajadzēja. Ir cilvēki, kas jūt un domā, ka Dievs ir. Citiem tas būtībā neko nenozīmē. Tāpat ir cilvēki, kas zina, ka pastāv Sidneja. Un citi, kuriem tā neko nenozīmē. Iesaku tik ļoti nespēlēties ar cilvēka prāta sistēmas skaidrojumiem. Pat zinātnieki nezina visu, kur nu vēl tu. Ja vēlies pārliecināt tautu, dari to apdomīgāk. Un līdz šim mani nekas no šīs diskusijas nav pārliecinājis domāt savādāk. Manuprāt. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 14:28 |