![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.01.08 ![]() |
Jo tik ļoti Dievs pasauli mīlējis, ka Viņš devis Savu vienpiedzimušo Dēlu, lai neviens, kas Viņam tic, nepazustu, bet dabūtu mūžīgo dzīvību,
jo Dievs Savu Dēlu nav sūtījis pasaulē, lai Tas pasauli tiesātu, bet lai pasaule caur Viņu tiktu glābta. <http://www.bibelesbiedriba.lv/latviesu-bibele/janaevangelijs/Janaevangelija03.htm> Ar šo Jāņa evaņģēlija citātu* vēlos iesākt diskusiju par Jēzu Kristu. Kas ir šī Persona un kāda ir Viņa misija. Lai Dievs svētī šo diskusiju! * citāts ņemts no ©Bībeles autortiesību turētāja - Latvijas Bībeles biedrība (lbb@apollo.lv) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Starp citu, kā būtu jādzīvo man, lai Dievam mana dzīve liktos tīkama? Saprotu, ka lietas ko nevajadzētu darīt un ko vajadzētu darīt ir daudz un stāstīt nākos gari un plaši, bet gan jau var to pateikt arī daudzmaz virspusīgi neiedziļinoties detaļās. Es lūdzu tevi, lai tu pastāsti pats ar saviem vārdiem ar savām domām un pieredzi, nevis dod norādes (linkus) uz garīgās literatūras citātiem, jo diemžēl manas prāta spējas nav tik plašas (kur pamatakaite robežojas ar rupju nevēlēšanos) lai spētu saprast tajos ietverto jēgu.
Pēc manām domām ar cilvēku kas ''maldu ceļus gājis'' ir jārunā viņam saprotamā valodā, lai tas saprastu tavu Dieva doto ''labo vēsti'', savādāk ''labā vēsts'' neatrod dzirdīgas ausis jo svešādas un nesaprotamas tavas Dieva dotās runas izklausās. Klāsti man Dieva vārda daili valodā un loģikā kuru es un arī citi labie un ne tik labie, bet grēcīgie ļaudis saprot. Mēs esam kā bērni, kas lai arī gudrās skolās gājuši un katram sava zinību bagāža, taču ticībā Dievam, taču savā ticības apziņā nav auguši, tādēļ nespēj izprast smalki koptus reliģiskus tekstus. Vai Dievam ir svarīga pati ticība vai fakts, ka cilvēks vienkārši ir savā būtībā un darbībā labs? No kura cilvēka Dievam būs lielāka jēga? No cilvēka, kas ar sirdi un dvēseli tic, bet grēko pa labi pa kreisi vai cilvēka, kas netic, bet nav grēkojis un negrēkos? Šo rakstu rediģēja DarkJedi: 15.01.2008 00:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 14:06 |