![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.01.08 ![]() |
Jo tik ļoti Dievs pasauli mīlējis, ka Viņš devis Savu vienpiedzimušo Dēlu, lai neviens, kas Viņam tic, nepazustu, bet dabūtu mūžīgo dzīvību,
jo Dievs Savu Dēlu nav sūtījis pasaulē, lai Tas pasauli tiesātu, bet lai pasaule caur Viņu tiktu glābta. <http://www.bibelesbiedriba.lv/latviesu-bibele/janaevangelijs/Janaevangelija03.htm> Ar šo Jāņa evaņģēlija citātu* vēlos iesākt diskusiju par Jēzu Kristu. Kas ir šī Persona un kāda ir Viņa misija. Lai Dievs svētī šo diskusiju! * citāts ņemts no ©Bībeles autortiesību turētāja - Latvijas Bībeles biedrība (lbb@apollo.lv) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.06.05 Kur: in da smitty. ![]() |
nē - tā ir jaunā derība. ar 4 grāmatām. Mateja, Marka, Lūkas un Jāņa. no tā jau arī nosaukumi, ar Kristus nākšanu Dievs cēla jaunu derību starp sevi un cilvēkiem. šajos evanģēlijos ir stāsts par Kristu no viņa dzimšanas līdz augšāmcelšanās laikam. pēc jau ir apustuļu darbi un viņu vēstules draudzēm, kā arī atklāsmes grāmata. tas ko Viņš sludināja ir ietverts visās bībeles grāmatās, jo nedz ko jaunu viņš cēla vecā vietā, nedz pēc viņa ko jaunu pateica... mans niks ir vārds bez nozīmes (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) avatars ir karikatūra kuru es uzskricelēju pusminūtes laikā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) es esmu vienkāršs normāls (varāk vai mazāk) cilvēks. spēlējos lomuspēlēs, tapēc smu šajā forumā. esmu spēlējies LARPos jautri. bet dzīvi no spēles es mazliet atšķiru... es tiešām nedomāju ka ja es esmu kristiets man tagad ir jāstaigā uzvalciņā ar šiltīti - sludinātājs Raivis - un troleibusos jāmāca vecām sieviņām dzīvot. tici man - ir gana tādi un pārsvarā viņi māca nebanu to kristigāko mācību...
Šo rakstu rediģēja Elune: 21.01.2008 20:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 19:30 |