![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.01.08 ![]() |
Jūsu domas draugi, kas tad īsti ir maģija un kāda ir tās izcelsme?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
CITĀTS nedz laika zīmju taujātājs Lūk, par šito man gan ir kas sakāms. Laika zīmju lasīšana nav maģija. Tas ir tikai vērīgums un domātspēja. tad jau visi hidrometeorologu kantori ir sātana izdzimumu pulciņi, ko? Senie cilvēki, dzīvojot tuvāk dabai, bija vērīgi un pamanīja, ka... ja saule rit sarkanos mākoņos, rīt bus vējš, ja notiek tā, tad būs šitā, un vecā mēnesī ravēta dobe ilgāk paliek tīra. Nu kur, kur te ir kaut kas maģisks, koa? Tā ir tikai dabas likumsakarību pārzināšana. Cita lieta, ja viņi uzšķērž aunus un pēc viņu iekšām mēģina kaut ko izzīlēt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Un vēl, par maģiju. Kā lielais vairums šejienes rakstītāju, es piedalos dažādās lomu spēlēs, kurās rakstu arī par maģiju. Taču nekad, nevienu mazmazītiņu brītiņu es neesmu iedomājusies, ka es tiešām protu un vēl jo vairāk gribu burt. Tā ir tikai fantāzija, laika kavēklis. Tādēļ apvainot mūs okultisma kultivēšanā ir, maigi sakot, pirmkārt, nekorekti, otrkārt, melīgi. Bet melot ir grēks, vismaz tā teikts Bībelē. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 28.05.2025 12:02 |