![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.01.08 ![]() |
Jūsu domas draugi, kas tad īsti ir maģija un kāda ir tās izcelsme?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.10.03 Kur: Kastaņkalni Tulks 2007 ![]() |
Bet ja nu arī pesteļotājiem un magiem ir kaut kāda jēga? Jā, paldies par atbildēm, bet palika vēl šis jautājumiņš :>Viņš tiks sodīts mūžībā, nebeidzamās mokās. Viņš tikai dara to, kam tika radīts. Arī bendēm varbūt ir kādas sadistiskas noslieces, tomēr viņi dara sabiedrībai derīgu darbu, un par slepkavību tiesāti parasti netiek. Ja Sātans pilda Dieva bendes funkcijas, tad viņš var tikt lamāts un pelts, bet sodīts par padarīto - diez vai.(Nē, es neesmu sātaniste vai kas tāds, es vienkārši ticu, ka Dievs ir vienīgais augstākais spēks, un VISS pārējais pakārtojas zem viņa ar viņa ziņu.) 1. Viņš spēj vadīt cilvēkus labāk kā Dievs. 2. Viņš spēj novērst visus cilvēkus no Dieva, sagādājot tiem nepelnītas grūtības. "Mans kantoris ir krutāks par tavu kantori!" - "Ak tā? Nu tad pierādi, puikiņ!" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Te nav īsti runa par to, kurš ko izdarīja un kāpēc, mani vairāk interesē, vai Sātanam ir Dieva dota atļauja rīkoties kā tas uzskata par vajadzīgu (pavest, krāpt, maldināt utt.). Ja jau mēs te nonācām pie secinājuma, ka ir gan, jo Sātanam ir jēga, tad varbūt jēga ir arī viņa pakalpiņiem? Kas mēs tādi esam, lai to zinātu? Kas mēs tādi esam, lai tiesātu savu tuvāku? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.01.08 ![]() |
CITĀTS 'browncat' date='13.01.2008 18:42' post='1243412'] Bet ja nu arī pesteļotājiem un magiem ir kaut kāda jēga? Pesteļotājs un mags kalpo nāves garam. Kam ir jēga nāvei vai dzīvībai? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 11:18 |