![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.01.08 ![]() |
Jo tik ļoti Dievs pasauli mīlējis, ka Viņš devis Savu vienpiedzimušo Dēlu, lai neviens, kas Viņam tic, nepazustu, bet dabūtu mūžīgo dzīvību,
jo Dievs Savu Dēlu nav sūtījis pasaulē, lai Tas pasauli tiesātu, bet lai pasaule caur Viņu tiktu glābta. <http://www.bibelesbiedriba.lv/latviesu-bibele/janaevangelijs/Janaevangelija03.htm> Ar šo Jāņa evaņģēlija citātu* vēlos iesākt diskusiju par Jēzu Kristu. Kas ir šī Persona un kāda ir Viņa misija. Lai Dievs svētī šo diskusiju! * citāts ņemts no ©Bībeles autortiesību turētāja - Latvijas Bībeles biedrība (lbb@apollo.lv) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.10.03 Kur: Kastaņkalni Tulks 2007 ![]() |
Man! Man! Man ir jautājums! Nē, pat divi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
1. Kur Kristus bija un ko sadarīja laikā starp epizodi templī un sākšanu sludināt? Esmu izlasījusi tikai Mateja evanģēliju, et tur nebija teikts. Esmu dzirdējusi teoriju, ka viņš klusi un mierīgi nodarbojās ar galdniecību, bet tas kaut kā nešķiet loģiski vispārējā stāsta sižetā. 2. Kristus man šķita ļoti lēnprātīgs un jauks cilvēks/dievs, bet kaut kā atmiņā aizķērusies epizode, kur viņš, uz Jeruzalemi jājot, saviem mācekļiem kaut ko sāka stāstīt par dažādiem kokiem. Un sita ceļmalas krūmus, jo tie esot nokaltuši koki vai kas tamlīdzīgs. Piedo, sīkāk neatceros, varūt vispār kļūdos. Bet kādi būtu tavi komentāri šai situācijai kontekstā ar vispārējo cilvēkmīlestību, ko viņš sludināja? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.05.2025 14:35 |