![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.01.08 ![]() |
Jūsu domas draugi, kas tad īsti ir maģija un kāda ir tās izcelsme?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.06.06 Kur: tepat Vārdmetējs 2012 ![]() |
es arī sajūtu to maģiju kas virmo gaisā- ziemā. aukstā sniegainā ziemā. pavasarī atkal ir pavisam cita veida maģija. un dzīve pati par sevi ir brīnums=maģija
UN Dievs taču pats par sevi ir vistīrākā maģija, jo Dieviņš ir ziema, dievs ir tu un es un dievs ir mans kaķis un zirgi "laiveniekos" ir dievi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) (jā un starp citu es upurēju Laimai Mārai un Ūsiņam, man uz muguras ir uztetovēts Sātans (paraugies arī uz manu piereģistrēšanās datumu lūdzams (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) ) klausos sātaniskus tekstus un sātanisku mūziku, regulāri izlieku kārtis, ik pa laikam skaitu mantras un pielūdzu Šivu un Lakšmī. un protams visus akmeņus un kokus uc jo katrā no viņiem ir dvēsele kas veido kopējo dievu kas caurstrāvo visu esošo (arī Sātanu un Bin Ladenu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) jo dievs nav ne sieviete ne vīrietis ne labais ne ļaunais bet to abu apvienotā sākotne. starp citu tu neesi mans brālis un es neesu tava māsa, taču dievs gan mani mīl par to nav šabu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) (ak jā un es uzskatu ka pašnāvība ir normāla lieta pret ko Dievam nav nekādu iebildumu) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.05.2025 06:35 |