![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.01.08 ![]() |
Jūsu domas draugi, kas tad īsti ir maģija un kāda ir tās izcelsme?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Ok, Dievs aizliedz nodarboties ar maģiju kas nav nākusi no Dieva. Bet vai kāds šeit nodarbojas ar maģiju? Līdz ar to domāju esi smagi kļūdījies, ja domā, ka mēs te izsaucam garus un ko tur vēl.
Tāpat ir jāizsķir šķietama nodarbošanās ar maģiju un patiesa nodarbošanās ar maģiju. Piemēram zīlnieces kurām nepiemīt maģiskas spējas nodarboties ar nākotnes paredzēšanu ir vienkārši krāpnieces kuras Tas Kungs var apsūdzēt ar vienu no 10 pamatbaušļiem par melošanu, taču nekādā gadījumā nevar apsūdzēt maģiskā darbībā, jo zīlniecei nav bijušas nekādas maģiskas spējas. Viņa ir tikai izlikusies, ka tādas ir. Krāpusies. Tas Kungs un viņa pazemīgi, pieticīgi cilvēkbērni kādu var apvainot predieviskā maģiskā nodarbošanā, tikai tādā kadījumā, ja tā būtne patiesi nodarbojas ar maģiju, kas nav nākusi no Dieva, nevis ar prastu krāpniecību un melošanu. Es ieteiktu Tā Kunga vārda sludinātājiem rūpīgāk izvēlēties izteicienus pirms kādu apsūdz sātaniskā maģijā. Ir būtiska atšķirība vai cilvēks izliekas, ka viņam ir tādas spējas un tādu kam tās ir un tās predieviski izmanto. Bet tikai es neticu, ka ir tādas personas kam piemīt reālas pretdieviskas maģiskas spējas. Mānā uztverē visas zintnieces, pūšļotājas un ‘’ļauno garu’’ aizbaidītājas ir prastas krāpnieces un meles. Tā Kunga vārda sludinātājiem pēc mans taisnības un kārtības uztveres būtu pesteļotājas nevis jāapsūdz maģijā, bet gan prastā krāpšanā. Jāiet runāties, ka melot nav labi u.t.t. Melot un nodarboties ar māģiju nav viens un tas pats mans dārgais brāli Logos! Ja tu brāli Logos domā, ka kāds te nodarbojas ar reālu predievisku maģiju, man tevis patiesi ļoti žēl. Nemeklē Sātana izdzimumus kur to nav. Te ir tikai meļi un krāpnieki. Šo rakstu rediģēja DarkJedi: 11.01.2008 16:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 19:13 |