![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.01.08 ![]() |
Jūsu domas draugi, kas tad īsti ir maģija un kāda ir tās izcelsme?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
Tad - jautājums - Vai Jēzus bija Cleric vai Monk vai Favored Soul?
Bet ja nopietni, esmu nopietna ateiste. Vai Dievs var radīt akmeni, kuru nespēj pacelt? Ticēšu Dievam tikai, ja viņš man to pierādīs. Varbūt. Pat ja es degšu elles ugunīs, varēšu paspēlēt desas uz izģērbšanos ar Voldemortu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) CITĀTS Mana atziņa balstās Svētajos Rakstos, kurus man citēt šajā portālā stingri aizliedza(tā ir zīme, kas runā pati par sevi). Nē, tā ir zīme, ka daži cilvēki te netic Dievam, bet, piemēram, Budam, un var izcelties skandāls, un mēs negribam aizvainot citas ticības. Protams, ļaunais Eyedam, sātana dēls, kurš dzimis 06/06/06 degs elles ugunīs viskarstākajā katlā, ja tev ieliks procentus.... Un pierādīs, ka tu neesi labāks par mums. CITĀTS Dievam pieder visa vara un spēks. Dievs lieto savu varu taisnīgi un atklāti, jo tikai Viņš vienīgais ir cienīgs to darīt. Maģija no Dieva spēka atšķiras ar to ka tā ir slepena, aplinkus ceļu meklēšana Dieva gribai. Maģijas mērķis ir pārkāpt visus likumus, kurus iedibinājis Dievs, lai pasaulē valdītu taisnība un miers. Hitlers un bin Ladens bija burvji? Šo rakstu rediģēja Mākoņkaķis Aurēlija: 11.01.2008 13:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 11:37 |