![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.01.08 ![]() |
Jūsu domas draugi, kas tad īsti ir maģija un kāda ir tās izcelsme?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Vo, tieši tāds vecais kuru man vajadzēja šodienai. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Ja tu domā, ka te visi ir kaut kādi priduraki, kas tic ka maģija, zīlēšana, ki un či enerģijas un citas huijņas ir reālas, tad tu smagi kļūdies, Ir jau visādi cilvēki, kas domā, ka tā ir patiešam reāla, bet liela daļa ir gana sapratīga, lai saprastu kas ir izdomāts lai būtu ar ko izklaidēties un kas ir reāls. Lielākā daļa vienkārši havo funu tukši muldot par tām lietām (piemēram es). Runājot par to vai es ticu maģijai? Nē neticu. Vai es gribētu, lai tāda būtu? No vienas puses it kā jā. Fireballus mētāt būtu jauki, bet ja tas nāktu komplektā ar pa ielu skrienošām hydrām, tad es vairs neesmu tik droš vai to gribētu. Un tagad to visu pārnesam uz Dievu. Vai es ticu Dievam? Nē neticu, taču iespējams gribētu, lai tāds būtu. Bet te atkal otra puse, ja tas nāk kompletā ar to, ka ja es kādu nosaucu par stulbeni un es par to degšu mūžīgās elles ugunīs, jo esmu grēkojis, tad es vairs nemaz neesmu tik droš vai gribu, lai tāds Dievs būtu. Un tagad pievēršamies fun sadaļai. Visas maģijas autors ir Sātans? Uz kā balstās tavs pieņēmums, kas viss maģiskais ir no Sātana? Dauzās fantasy pasaulēs maģija nav vienkārši kaut kāda mistiska enerģija, bet gan Dievišķš spēks kas balstās uz ticību. Jo spēcīgāk (patiesāk) tu tici, jo spēcīgāka ir tava maģija. Piemēram ja šo maģiju pārnestu uz Bībeles realitāti, tad tas Mozus bija paties ticībā Dievam un tādēļ viņš bija gana spēcīgs, lai ar savu ticību atvērtu Sarkano jūru un aizlaiztos no TEH EVIL Ēģiptiešiem. Tāpat Jēzus izmantoja savu Dievišķo spēku lai dziedinātu aklos un ko tur vēl. Fantasy literatūras izpratnē tā būtu Divine Magic vai kā tur pareizi nosaukt. Līdz ar to ja tu apgalvo ja visa maģija nāk no Sātana, tad iznāk, ka Jēzus ir Sātana dēls jo viņš izmantoja Dievišķo spēku (maģiju). Piekrītu, ka Bībeles izpratnē daļa no maģijas nāk no Sātana, bet tai pat laikā daļa nāk no Dieva. Vienkārši daļa maģijas ir ļauna jo nāk no Sātana (kas pāstāv pasaule sļauno spēkus), bet daļa no Dieva (kas pārstāv pasaules labos spēkus) jo ir laba (dziedināt cilvēkus un ko tur vēl). Your Turn! Šo rakstu rediģēja DarkJedi: 11.01.2008 11:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 11:41 |