![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
Viesis_mazinjais_* |
![]() ![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Pirms kāda pus gada redzēju kaut kur internetā rakstu, kur viens cilvēks itkā dīvaini aizmidzis vai kā, viņš nevarējka pakustēties un vinjam tuvojās kkada gaisma, cilvēks vai kaut kas tamlīdzigs... Un skanjas bija neiskaidrojamas jeb mistiskas!
Vnk man ir apriebies tas ka es vairs normāli nevaru pagulet! Jā, mani tas nomoka! Man tas pac uznāk gandrīz katru nedēļu. Tapēc gribu uzzināt par to kaut ko vairāk un tikt no tā vaļā! Jā kāds zin vismaz līdzīgu rakstu, please pasakiet! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Man it kā ir līdzīga problēma. Ne vārds vārdā, bet aizmigt un nogulēt liekas grūti, lai arī noguļu visas ierastās miega stundas. Mokos jau kopš pagāšās nedēļas un tā kā tas nepāriet... nopirkšu miega zāles un nervus nomierinošas zāles, lai beidzot varētu normāli čučēt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Galu galā tie ir tikai un vienīgi miega traucējumi. Da-ā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Protams, ja man tas nepāries došos pierakstīties pie psihologa. Un viss. Kas tur tik liels? Man liekas šito pavedienu jāparvieto prom no šejienes... Te ir Lahesas vārti, nevis Harija Potera zāļu skapītis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Tā kā puiši marš uz aptieku pēc zālītēm un uz poliklīniku pēc vizīties pie ārsta! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Starp citu, ja ir 14 gadi, tad vēl neko par tavu alkohola mazumu asinīs neko nenodrošina. O! Ierauj kādu šļuku graķīša! Varēsi atslēgties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Viss. Mans viedoklis ir izteikts. Un man labāk apklust pirms neesmu par visu tā krietni izņirgājusies un parēkusi un sākusi runāt muļķības. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 09:31 |