![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Neatkarīgo no tā, vai ticat, vai neticat dažādu mītisku vai maģisku būtņu eksistencei, kuru no tām jūs biedē visvairāk, ar kuru jums nekādā gadījumā negribētos sastapties?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Atzīmēju pirmo, kas iešāvās prātā. To, no kā es baidījos bērnībā. ''Bubulis, briesmonis no pagultes/skapja'' mans bija no neapgaismota, pamesta lauku mājas gaiteņa. No viņa es baidos/baidījos. Viņš dzīvoja tumsā un atgādināja kaut ko līdzīgu vilkam un izkropļotam cilvēkam. Ja tā padomā, man vēl joprojām bail no šī briesmoņa. Bet pašlaik nav aktuāla tēma man, esmu pārāk pārņemta ar realitāti. Vēl varētu laikam atķeksēt zobijus. Tos no 28 dienas (nedēļas) vēlāk. Brr... Bet tā kā neticu, ka tāda kataklizma varētu piemeklēt zemi, tad par to īpaši nedomāju. Nedomāju arī ne par kādiem maniakiem un trakajiem. Vismazāk man bail ir no tieši šīm reālajām personām, kuras var ievainot, pagrūzt, iesist viņiem. Arī tas, ka man kaut ko nodarītu... laikam, esmu pazaudējusi bailes. Patiesi nezinu. Bet uzskatu, ka no parastajiem maniakiem nav ko tur... aij. Tss. Nav ko vienai staigāt pa tumšām ielām un stopēt mašīnas. Tas lielākoties ir izraisītājs visiem tiem negadījumiem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 15:44 |