![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 26.12.07 Kur: virtuvē, ēdu pankūkas. ![]() |
Atgādiniet, kāpēc visugudrais Elronds pats ceļā nedevās, bet aizsūtija nabaga Frodo? Ja reiz cilvēki pret gredzena gribu ir tik vāji, bet elfi taču ir tik veidi un viņš pats būtu metis to gredzenu Dūmā, kad bija izdevība, ja vien gredzens tobriid nebuutu bijis Ilsdura rokās? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Tā vien liekas ka viņš, tā pat kā Gondoras valdnieks labāk izvēlas palikt mājās siltās čības un visu vērot no malas. Jo viņi taču ir gudri. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) nee, nu vispaar es vienkaarši esmu aizmirsusi kāpēc, tāpēc tik stulbs jautājums (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 26.12.07 Kur: virtuvē, ēdu pankūkas. ![]() |
Es esmu izlasiijusi arii graamatas..nesen, un tieši taapeec man tik daudz muļķiigu jautaajumu un vielas diskusijaam.(skat. Viduszemes Krogu. gandriiz visur rakstiits ka peedeejo ziņu iesuutija Hobbits)Nee, tu vnk nesaproti vaarda naivs noziimi. Naivs = vientiesiigs = vaļsirdiigs = neliekuļots, vienkaaršs, sirsniigs, atklaatsUn Hobiti IR neliekuļoti, vienkaarši, sirsniigi un atklaati. Taapeec jau vaardiem ir daudz noziimju un katrs var saprast kaa grib un/vai maak. Es katraa ziņā nebiju domaajusi lētticīgsUn Bilbo taads jutaas tikai peedeejaa laikaa. Tieši taapeec jau Gendalfam radaas aizdomas ka Gredzena iistais saimnieks ir atkal uzradies un sauc peec Gredzena, kas izraadaas bija tieši Bilbo gredzens.taatad Saurons BIJA, un par garu (taadu iistu, bezmiesiigu kas nevar neko nodariit, nedz speekaa pieņemties) Gendalfs teica ka Saurons paarveertiisies tikai tad kad gredzens buus izniicinaats. To viņš teica pirms kaujas, kas bija paredzeeta lai noveerstu acs uzmaniibu no Frodo un Sema
Vēlākie elfi to labi apzinājās, un tāpēc gan Elronds, gan Galadriela atteicās pieņemt gredzenu. Viņi apzinājās, ka nevis viņi kontrolēs gredzenu, bet ar laiku gredzens kontrolēs viņus. Bet jautaajums bija nevis kaapeec Elronds gredzenu nepievaaca, bet gan kaapeec Elronds pats nedevaas gredzenu izniicinaat! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
Bet jautaajums bija nevis kaapeec Elronds gredzenu nepievaaca, bet gan kaapeec Elronds pats nedevaas gredzenu izniicinaat! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Tāpēc, ka paņemot gredzenu, tas sāktu Elrondu ietekmēt. Par nēsāšanu - Boromiram pietika vnk atrasties gredzena tuvumā, lai ietekmētos. Filmā labi redzams mirklis Padomē, kad visi piepeši saplēšas.. Grāmatā tā nava, taču gredzena ietekmi tur jūt. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 12:07 |