![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 26.12.07 Kur: virtuvē, ēdu pankūkas. ![]() |
Atgādiniet, kāpēc visugudrais Elronds pats ceļā nedevās, bet aizsūtija nabaga Frodo? Ja reiz cilvēki pret gredzena gribu ir tik vāji, bet elfi taču ir tik veidi un viņš pats būtu metis to gredzenu Dūmā, kad bija izdevība, ja vien gredzens tobriid nebuutu bijis Ilsdura rokās? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Tā vien liekas ka viņš, tā pat kā Gondoras valdnieks labāk izvēlas palikt mājās siltās čības un visu vērot no malas. Jo viņi taču ir gudri. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) nee, nu vispaar es vienkaarši esmu aizmirsusi kāpēc, tāpēc tik stulbs jautājums (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Hobiti nav arī vientiesīgi, tā kā naivs, vismaz pirmajā asociācijā, gluži nederēs. Man tā šķiet. Bet Tavs skaidrojums ir pieņemts, lai gan es šo vārdu nelietotu tieši tāpēc, ka tam ir šī lētticības pieskaņa.
Gendalfs jau pirms tam brīnījās, kāpēc Bilbo dzīvo TIK ilgi, un viņam bija aizdomas uz gredzenu, un vēl tāpēc, ka Bilbo meloja, kad stāstīja, kā to ieguvis, lai gan melot viņam nebija nekāda iemesla un tas nemaz nebija Bilbo dabā. Tomēr šīs aizdomas viņš nepārbaudīja pietiekami agri, jo bija aizņemts ar ko citu. Tā vismaz grāmatā skaidrots. Un Gendalfs ieteica Frodo gredzenu pēc Bilbo aiziešanas nelietot, un grāmatā paiet gadi, nevis dienas, kamēr Gendalfs uzrodas vēlreiz un ar pavisam konkrētām aizdomām par to, kas īsti varētu būt šis gredzens. Protams, Saurons bija, jo bija gredzens, kurā viņš bija ielicis daudz sava spēka, un kas vienīgais vēl bija vajadzīgs, lai Saurons atdzimtu. Tas nebija tas bezmiesīgais gars, par kādu viņš kļuva pēc gredzena iznīcināšanas. Jā, piekrītu korkijwolfijam, un piedevām gredzens, nonācis spēcīgās rokās, būtu sevi atklājis pavisam skaidri, jo gredzena spēks, kāds tam bija pašam, bija tieši atkarīgs no tā, kurš to nēsāja. Tikko to paņemtu kāds spēcīgāks - gredzena atrašanās vietu vairs nebūtu iespējams noslēpt. Šo rakstu rediģēja Roviela: 03.01.2008 20:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 11:54 |