![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.09.06 Kur: Rīga ![]() |
Es sāku interesēties par sātanismu, un atradu daudz ko interesantu...
Sātanisms dalās vairākos novirzienos, bet tam par kuru izplatīti šausminoši stāsti par cilvēku upurēšanu un mocīšanu visvairāk atbilst tikai viens novirziens, pie kam interneta lapās tiek noliegta vardarbība šajos rituālos. Man patika La Veja virziens, kas par 4/5 (labi, varbūt 4/6) atbilst maniem uzskatiem un manis izveidotajai reliģijai (tā gan nav oficiāla). Taču visvairāk man patika zemākminētās adreses saimnieka Timothy rakstītais par moderno sātanismu (laikam citur tas ir arī neosātanisms, katrā gadījumā arī par tādu esmu dzirdējis). Iesaku tiem, kas grib uzreiz izlasīt par sātanismu iet uzreiz uz sadaļu "SATANISM". www.modernsatanism.com (IMG:http://i57.photobucket.com/albums/g216/lestat0815/Baphomet.jpg) Šo rakstu rediģēja Susuris: 21.04.2007 18:57 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Man tagad šķiet savādi tas, ka sātana mērķis bija tikai būt augstākam par Dievu. Un šī augstākuma pozīcija nozīmē būt Dieva pretmetam. Un tas pats notiek ar jebkuru cilvēku, kurš vēlas nostāties augstāk par Dievu, vai pār citu cilvēku. Viņš kļūst pretmets. Tam, kuram jau ir savs Dievs.
CITĀTS Sevi Sātans iemilēja vairāk par Dievu, tik ļoti, lai nostātos pret viņu. Vai vecākiem nesāp, ja bērni nostajas pret viņiem? Sāp. Vai Dievam nesāpēja, kad viens no viņa dēliem sāka tīkot tēva godu un nostājās pret viņu, sējot nāvi un ciešanas cilvēkiem? Sāpēja. Vai Sātans to zināja. Zināja. Tomēr gāja uz to. Sevis dēļ Sātans tik ļoti vēlējas, mīlēja un apbrīnoja Dievu, kā viņš varēja nostāties tam pretī? Viņš gribēja būt līdzās, viņš gribēja būt kā Dievs. Tādēļ tika padzīts. Sāpēja Tēvam, sāpēja bērnam. Viņš bija skaistākais eņģelis, apzināti radīts skaistāks par citiem. CITĀTS Sātanisti, kuru saka, ka viņos ir mīlestība arī pret Dievu, melo. Ne vien citiem, bet ari sev pašiem. Īsteni saprotot, ir zināms, ka nevar mīlēt daļiņu no kaut kā, mazliet nemīlot arī tā veselumu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 23:41 |