![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.08.03 Kur: savā nodabā ![]() |
Tātad, kurš no Gredzenu pavēlnieka tēliem tu esi? Spied sitente , lai uzzinātu...man sanāca..
You are most like Aragorn. You have strong convictions and you stick to them. Although you are more of a recluse, you are extremely loyal to the few friends that you have. You are very serious about things, but you like having fun. Fame and fortune mean little to you, and you aren't concerned with being popular. Good for you! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Šo rakstu rediģēja Ashly: 08.02.2004 18:15 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
njā... es jau nu neteikšu, ka vienu raktu iepriekš tu biji legolass! (iesaku pārbaudīt), un ko tu izdarīji ar to tekstu?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 26.12.07 Kur: virtuvē, ēdu pankūkas. ![]() |
njā... es jau nu neteikšu, ka vienu raktu iepriekš tu biji legolass! (iesaku pārbaudīt), un ko tu izdarīji ar to tekstu? tiesi taa, es teicu ka biju paarpratusi vienu jaut,(jo kaa nekaa anglu valoda nav mana dzimtaa) un taapeec izgaaju veelreiz un sanaaca merijs nevis legolass! bet par to Sviestu, ar lielo burtu, iepriekš man nav ne jausmas.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 21:16 |