![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
Tu kas skaties šo saiti, es runāju ar Tevi........
Ja esi izlasījis The Lord of the Rings, šī ir tā īstā vieta, kur Tu vari pateikt: *)kā Tu iepazinies ar LOTR? *)ko Tev nozīmē LOTR? *)ko Tu par to domā kopumā? *)kaut kas ko Tu vēl vēleis pateikt par LOTR..... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
*)kā Tu iepazinies ar LOTR?
man bija kādi 9 gadi, kad garlaikojoties mājās atradu Hobita grāmatu - izlasīju, bet tajā laikā vēl par to visu neinteresējos, tādēļ tā bija vienkārši pasaka. Tad iznāca pirmā filma, biju sajūsmā. izlasīju visas trīs grāmatas pirms otrās filmas iznākšanas... *)ko Tev nozīmē LOTR? gan grāmatu, gan filmu cienu un mīlu, taču apsēsta ar tām neesmu, tādēļ manas zināšanas nav tik plašas sākarā ar Vidusszemes visām lietiņām kā dažiem citiem šajā forumā. *)ko Tu par to domā kopumā? kolosāla fantāzija, kas piesaistīja cilvēkus laikā kad fantāzijas bija maz un visi bija ielīduši savās mazajās pasaulītēs... un LOTR var lasīt jebkurā vecumā! *)kaut kas ko Tu vēl vēlies pateikt par LOTR? jā. liels paldies J.R.R. Tolkīnam par Viduszemes izveidi! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 02:22 |