![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
Viesis_mazinjais_* |
![]() ![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Pirms kāda pus gada redzēju kaut kur internetā rakstu, kur viens cilvēks itkā dīvaini aizmidzis vai kā, viņš nevarējka pakustēties un vinjam tuvojās kkada gaisma, cilvēks vai kaut kas tamlīdzigs... Un skanjas bija neiskaidrojamas jeb mistiskas!
Vnk man ir apriebies tas ka es vairs normāli nevaru pagulet! Jā, mani tas nomoka! Man tas pac uznāk gandrīz katru nedēļu. Tapēc gribu uzzināt par to kaut ko vairāk un tikt no tā vaļā! Jā kāds zin vismaz līdzīgu rakstu, please pasakiet! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: Saules dieva tuvumā. ![]() |
Nevis pie psihologa, bet pie psihiatra. Jums abiem vienkārši ir miega tracējumi. Kuram gan tādi nav bijuši?(zinu,zinu tagad man atsauksies vesela varza ar cilvēkiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) )
Tikpat labi tas varētu būt arī lietuvēns, kuram es gan neticu, bet...Viss ir iespējams. _W_ periodiski tu saki? Varbūt tas ir atkarīgs no mēness fāzēm. Es, pieņemsim, normāli nevaru pagulēt pilnmēness laikā. ā un viesi, es esmu lasījusi kaut ko līdzīgu. Bet tam bija sakars ar mazajiem zaļajiem cilvēciņiem. ķip, katru nakti pie vienas sievietes viņi lidoja un viņas ķermenis bija kā paralizēts un viņa tikai redzēja gaismu. Bet es jau teicu, ka tas ir tikai kaut kas līdzīgs. Tev vienkārši vajadzētu beigt domāt par tādām ainām. Cilvēka prāts ir neaptverami plašs. Ja mēs kaut ko iedomājamies un ja mēs no kaut kā baidamies, tad mūsu prāts visu var pavērst pret mums. Vienkārši atslābinies, aizej pie psihiatra, lai tev izraksta miega zāles. Ja nelīdz, tad tev jādodas pie parapsiholoģa vai kāda dziednieka. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 09:09 |