![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.07 Kur: Ogres raj. ![]() |
Es mēģināju izveidot aptauju, bet man nekas nesanāca... Laikam esmu tik tiešām pārāk dumja, lai saprastu, tādēļ; - Vai kāds varētu lūdzu pateikt, kā pareizi veido aptauju, un, kas ir jāspiež, lai aptauju saglabātu?
Paldies jau iepriekš! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
Es mēģināju izveidot aptauju, bet man nekas nesanāca... Laikam esmu tik tiešām pārāk dumja, lai saprastu, tādēļ; - Vai kāds varētu lūdzu pateikt, kā pareizi veido aptauju, un, kas ir jāspiež, lai aptauju saglabātu? Paldies jau iepriekš! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Iz foruma palīdzības diemžēl nekā diži tur nava, te būs... Aptauju uzsāk ar izvēlni zem pavediena virsraksta/apakšvirsraksta formas. To sāk ar aptaujas virsrakstu, tad ievada jautājumu. Tālāk izvēlas, vai uz aptauju varēs atbildēt izvēloties tikai vienu (atstāj tukšu), vai arī atzīmējot vairākus variantus (ieliek ķeksi). Tālāk pa vienam aizpilda atbildes izvēltnes. Aptauju apstiprina, iesūtot takstu kā parasti. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 18:20 |