![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
man ienaaca praataa viena taada doma.vai viss kas notiek ir jau ieprieksh paredzeets un zinaams?vai ir kaads par mums augstaaks speeks kas muus visus kontrolee un vada?vai muusu vaiksmes un neveiksmes ir atkariigas no planeetu nu zvaigzhnju staavoklja???
kaa juus domaajat? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Varētu padomāt, ka Sistēmu kāds nometa no augšas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Paši dzīvojam tādā sistēmā, kādu esam uztaisījuši. ("Kādu bardaku pats sataisīsi, tāda sajūta arī nepametīs".) Nekāda Sistēma. Muļķības. Sistēma ir tās sabiedrības daļa, kurā dzīvojam. Un nav ko ņaudēt par to, ka edz ko tad es, es jau maziņš, es jau neko, bet tie tur... un tā tālāk. Tie tur arī reiz piedzima, un ir krietni piestrādājuši paši, lai sēdētu Sistēmai augšpusē. Otrādi - sabiedrībai ir tāda sistēma, kādu tā pati ir uztaisījusi. Kopumā. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 08:53 |