![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
man ienaaca praataa viena taada doma.vai viss kas notiek ir jau ieprieksh paredzeets un zinaams?vai ir kaads par mums augstaaks speeks kas muus visus kontrolee un vada?vai muusu vaiksmes un neveiksmes ir atkariigas no planeetu nu zvaigzhnju staavoklja???
kaa juus domaajat? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
No sākuma domāju, ka neesmu izlasījusi pavediena pirmo postu un tapēc kaut ko jaucu. Bet nē, izradas, ka es neko nejaucu.
Kur tu izraki mākslu? Jautājums bija par to, kas mūs vada, es devu no savas puses pozicionētu atbildi. Viss. Bet, ja jau par to, tad gribētos teikt, ka cilvēkam, ārpus instinktiem, piemīt arī intelekts, kaut gan to nevar īsti attiecināt uz visiem dugas indivīdiem. Runājot par mākslu, visplašākajā šī vārda nozīmē, tad tā ir tikai blakusnodarbošanās, kas izveidojusies tās pašas evolūcijas cēļā, kurā radās cilvēks. Tā ir izklaide. Cilvēkam ir nepieciešama izklaide un atpūta, lai viņš spētu relaksēties un tādējādi labāk aizsargāt sevi. Indivīdi, kas pastāvīgi ir nāves briesmās (realās vai iedomatās), nespēj ilgi izdzīvot. Nervu sistēmas sabrukums, smadzeņu darbības traucējumi, fiziska un emocionāla katastrofa. Lai no tā izvairītos, ir tevis nosauktā māksla. Teātris, mūzika, kino, LARP'i. Vienalga. Tā ir tikai maza daļa no tā, kas mums palīdz izdzīvot. Tai ir sava vieta un funkcija sabiedrībā un tās labā. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 09:16 |