![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Kur: Rīga ![]() |
Vakarnakt es pamodos, jo man skjita, ka kaads klauvee pie istabas durviim. Es atveeru acis un savaa priekshaa ieraudziiju kautko spociigu-tas bija kaads reegs vai kas tamliidziigs, kas mainiija izskatu un es tajaa uz paaris sekundeem noluukojos. Biju paaraak paarsteigta, lai nobiitos. Tagad domaaju, varbuut es to nosapnjoju... bet nee, es tachu peec tam veel pieceelos un izdzeeru glaazi udens, par to liecina tukshaa glaaze!
Ko juus par to sakaat? Esat redzejushi ko tamliidziigu?? |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Kādu dienu ar draudzenēm nolēmām uzspēlēt orientēšanāš spēli! Kamēr sagatavojām kociņus, zīmes u.t.t. palika mazliet tumšāks un iestājās krēsla! Nu, bet ja jau tādu darbu darījām- spēlēsim!
Man par laimi bija līdzi mobilais. Tā blāvā gaismiņa man palīdzēja saskatīt norādes. Te nu viena no manām draudznēm bija uzstādījusi vienu no norādēm patiesi neomolīgā vietā. Bija kādi 8 vakarā. Man bija šaušalīgi bail! Mobīlā gaismiņā lūrēju kartē, lai uzzinātu pie, kura koka atrodas norādes. [Es biju pie liela veca ozola] Skatījos un gandrīz sapratu, kad es satrūkos no šausmīga izbīļa. Aiz manas muguras kaut kas bija. Es to jutu. Jutu enerģiju, strāvojumu. JUTU! Tas bija briesīgi! Man uzmetās zosāda un palika ļoti auksti, kaut vai pirms tam biju jau atbrīvojusies no kurtkas dēļ skriešanas, jo bija karsts. Es sāku trīcē, bet s vienkārši nevarēju pagriezties un pskatīties. Tad es sajutu klusu gārdzienu. Aukstums, enerģija, strāvojums pazuda. Es ātri pagriezos, bet nekā. Palūkojos kokā- visi zari bija pilni ar kraukļiem! Neviens no tiem neizlaida ne skaņu! Gribt ticat, gribat neticat, bet tas bija patiesi! Nevienam nenovēlu, ko tādu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 08:19 |