![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.04 Kur: Savā mazajā iedomātajā sapņu pasaulītē,kur nekad nenotiek kaut kas ļauns. ![]() |
Līzdīgi Džeraldam Darelam arī Džeimss Heriots raksta par dzīvniekiem.
Viņi abi briti, tikai ar atšķirību - Heriots rūpējās par dzīvniekiem kā lopu arsts,bet Darels - tos vāca. Nu apmēram tā. Tad kurš īsti ir tās lasījis un vai patika? Man piemēram patika visas tās jautrās ainiņas un notikumi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja Tuziks: 14.01.2005 14:04 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.07 ![]() |
Man ļoti patīk viņa grāmatas. Pievelk tieši tas jau daudzreiz pieminētais pozitīvisms. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Viņam ir labs stāstnieka talants. Dažreiz pārlasot grāmtas vēl stundu sēžu un smejos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) par labākajām vietām. Pats labākais ir tas, ka viņš prot par sevi pasmieties labsirdīgi.
PS Domāju, ka labakais veids ir aiziet uz bibliotēku. Lai gan viņa pirmā grāmata "Ja vien viņi prastu runāt" man ir mājās, tātad kaut kur varbūt var nopirkt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 30.05.2025 10:45 |