![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.07 Kur: starp daudziem, kas nav pūces ![]() |
Manuprāt par Strupu var diskutēt ilgi, tomēr te neizteikšos plaši, jo - vēlos piedāvāt JUMS šo iespēju!!!
Viņš ir tāds tēls = personība, kuru nevar uzreiz "izkost" - vienbrīd ir skaidrs, ka viņš ir tas sliktais, ļaunais, netaisnīgasis. Bet, kad ieskatās dziļāk - atklājas daudz pārsteigumi - domas mainās/apstiprinās 6.grāmatā, savukārt - pārsteidz, sevišķi 7.grāmatā. Dziļš raksturs, daudz iekšējo cīņu. Izskats...? Man patīk - pat par spīti šķietamajam drūmumam un retajai smaidīšanai. Bet, kā domā TU? Šo rakstu rediģēja Elony: 03.06.2008 15:40
Rediģēšanas iemesls: Tagad par 7. grāmatu runāt var
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Tu nemāki lasīt? Pasakaties foruma augšpusē:
CITĀTS Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums). Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem! Nezinu, vai tev ir atļauja, bet man liekas, ka šis nav īsti iederīgs. Un tiešām nav īsti jēgas spriest par Strupu, ja nevar pieminēt septīto grāmatu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.07 Kur: starp daudziem, kas nav pūces ![]() |
Tu nemāki lasīt? Pasakaties foruma augšpusē: Nezinu, vai tev ir atļauja, bet man liekas, ka šis nav īsti iederīgs. Un tiešām nav īsti jēgas spriest par Strupu, ja nevar pieminēt septīto grāmatu. Sveiki, un - nelamāties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) un nedusmoties - mani uz šejieni pārvietoja un pirms vēl saņēmu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) atļauju uz HP7 !!!! To sarkano teikumu pievienoja laikam jau mīļais pārvietotājs - tā gadās. Pati, logo, ka esmu vainīga par to, ka nemācēju izveidot īsto aptauju pareizajā vietā... nu, bēdīgi , protams. Nu, stulbi... Bet - te jau skaidri redzams - šis pavediens tātad mirs dabīgā nāvē... Amen. Un Strups ir...neko jau te nedrīkstu teikt...kā tikai to, ka - te var rakstīt pieņēmumus tie, kas vēl nav izlasījuši pēdējo HP grāmatu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) ! Šo rakstu rediģēja positiv denken: 16.11.2007 15:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 04:30 |