![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.01.04 Kur: Where She doesn't see Him Laimes fotogrāfs ![]() |
Izskatās, ka būsim sagaidījuši prognozēto pēdējo grāmatu no Tolkīna The Children of Hurin. Pēdējā Tolkīna vecākā nepabeigtā grāmata un pēdējais reālais gabaliņš Ardas puzlē. Oficiāli izdota tiks jau 17. aprīlī!
Ziņo The Independent. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.06.06 Kur: tepat Vārdmetējs 2012 ![]() |
bet kas jums tieši patika Narn I Chin Hurinā?
man jau rodas sajūta ka tas ir vēl klasiskāks fantasy par pašu GP patīk drūmums un tas ka paliek tik daudz saites pa kurām meklēt vēl tālāk. tā grāmata vnk iedvesmo! un pats tas izdevums ir vnk burvīgs. Kompī to tā sajust nebūtu iespējams. vispār vienīgā grāmata ar normāli ilustrācijām un iesējumu ko Latvijā iespējams nopirkt. (daiļlit. grām. es domāju) un protams pielikumi un karte un vārdnīca. Wunderbier! man bij tā ka zināju ka tāda eksistē bet domāju: ai tā jau tik daudz ir ko pirkt un nauda tāpat mīnusos. un tad ieraudzīju viņu grāmatnīcā un saprātu: BĀC MAN VIŅU VAJAG! un aizņēmos un npirku un tagad esu pilnīgi laimīga (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) (dzelzc. stacijas grām.nīcā. viņa tur vēl ir dabonama) vispār grāmtā ir daudz tādas lietas kas norāda uz Tolkīna iekšējo pasauli un liek padomāt par līdzībām ar GP. un vēl mani šausmīgi nomoka tāds jautājums: vai ir vērts lasīt visas tās Viduszemes vēstures daļas? vai tur nesanāk pārāk daudz atkārtošanās? Šo rakstu rediģēja kaiva: 29.10.2007 15:36 |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 13:42 |