![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Nesen noskatījos filmu,kur mājā bija risinājušiem šausmīgi notikumi,un tādēl tā kļuva -teiksim tā ļauna... cireiz kkur lasīts,ka mājā ir ļaunie spēki,vai kkā tamlīdzīgi... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) īsti nezinu kā tur ie,kā tas var notikt,un vai tā vispār var būt...kā jums liekas vai mājās var būt ļaunas un bīstamas,vai tie ir idomājumi?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.06.06 Kur: tepat Vārdmetējs 2012 ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) jā nu sanāk jau biku offā. bet cieši saistīts tas tomēr ir
bet arvārdsakot tevi neskar svešas sajūtas vai kā lai to nosauc. citus skar. ko tur vairs es jau domāju ka man arī netraucētu dažas antikvāras mēbeles un baigi gribētos. (bet tā māja ko domāju ir pati jūgenda māja un tur ir gandrīz TIKAI antikvāras mēbeles no nezin kādām vietām savāktas. visās istabās. pēc kādu padsmit gadu nodzīvošanas tādā- pat ja tu esi antīko lovers kā es (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) - ticu ka var pieriebties. rasties sajūta ka nekas te nav tavs. nomākt.) nu protams visdrīzāk tas viss ir tavs milzīgais iztēles spēks - bet atkal- kāda starpība. vairumam cilvēku tomēr iztēle piemīt . un vieglāk ir atbrīvoties no mēbelēm un mājas nekā no iedomām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) bet nu par enerģijām runājot- ir tak tā ka uz dažām vietām tev gluži vienkārši nepatīk iet kaut arī cilvēkiem tur varbūt nav ne vainas un vieta apmēram tāda pati kā citas (es atkal nerunāju par tevi vai sevi bet bieži tas ir dzirdēts) "nu nepatīk man tas meža nostūris" vai tā istaba, tā māja šīnī gadījumā nav svarīgi kas tieši. nu labi- tev tā nav to mēs jau zinām. man ari laikam nē. bet nevienam vien ir gadījies |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 02:24 |