![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Nesen noskatījos filmu,kur mājā bija risinājušiem šausmīgi notikumi,un tādēl tā kļuva -teiksim tā ļauna... cireiz kkur lasīts,ka mājā ir ļaunie spēki,vai kkā tamlīdzīgi... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) īsti nezinu kā tur ie,kā tas var notikt,un vai tā vispār var būt...kā jums liekas vai mājās var būt ļaunas un bīstamas,vai tie ir idomājumi?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Tad man ir jautājums - a pie kam te māja? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Pārējais viss sanāk offtopiks. Mēs te nerunājam par ļauniem, nepatīkamiem utt. cilvēkiem, bet par mājām. Man nepaliks slikti tikai tāpēc vien, ka esmu spiesta kādu laiciņu padzīvot mājā, kurā dzīvo vēl kāds, kas man nepatīk, teiksim, šī kāda atvaļinājuma laikā, kad viņš tur nemaz nav. Kāda starpība - antikvāriem vai tikko pirktiem? Jā man mājās ir dažas unikālas antikvāras mēbeles, un tad? Jaunās, no skaidu platēm, ir daudz sliktākas veselībai. Manu garīgo pašsajūtu ietekmē arī konduktors tramvajā. Tās visas ir lietas, no kurām var izvairīties, tieši ar mājām - nekāda sakara. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 23:37 |