![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
Kā tu parasti izvēlies grāmatas?
Protams, vispirms jau piesaista nosaukums, ja tas ieintriģē, tad lasu anotāciju uz grāmatas muguriņas. Ja arī tā patīk, pašķirstu grāmatu un palasu atsevišķus fragmentus,un, ja tie ir interesanti, tad pērku. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Zinu, ka daļu pirmā iespaida rada arī grāmatas vāks, lai gan bieži sanāk pavisam ačgārni - interesants vāks, bet garlaicīga grāmata vai otrādi, tādēļ vākiem neuzticos... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.01.07 ![]() |
pirmais, ko ievēroju grāmatā ir virsraksts.!
tad seko grāmatas anotācijas izlasīšana. papētu grāmtas vizuālo izskatu, kaut arī tam nav lielas nozīmes. tad izlasu autora vārdu. man autors nav svarīgs, tāpēc ar autoru iepazīstos vēlāk. pēdējais un pats galvenais izlasu grāmatā pēdējo teikumu. ja grāmata iepatīkas, tad nopērku, bet ja esmu bibliotēkā, tad paņemu.! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.07 Kur: starp daudziem, kas nav pūces ![]() |
pirmais, ko ievēroju grāmatā ir virsraksts.! tad seko grāmatas anotācijas izlasīšana. papētu grāmtas vizuālo izskatu, kaut arī tam nav lielas nozīmes. tad izlasu autora vārdu. man autors nav svarīgs, tāpēc ar autoru iepazīstos vēlāk. pēdējais un pats galvenais izlasu grāmatā pēdējo teikumu. ja grāmata iepatīkas, tad nopērku, bet ja esmu bibliotēkā, tad paņemu.! Man gluži līdzīga grāmatu izvēles sistēma! Kaut gan - mēdz būt arī, ka meklēju tieši konkrēta autora grāmatas. Pēdējo teikumu gan nelasu - iešķiru vidū, bet - vispār man patīk lasīt no vāka līdz vākam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 21:21 |