![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.07 Kur: starp daudziem, kas nav pūces ![]() |
Es personīgi esmu jutusi spoka klātbūtni, tāpēc - man nav šaubu, ka spoki eksistē un ir reāli.
Iespējams, ka ir labie un ļaunie spoki, taču tikpat iespējams, ka tas atkarīgs no tā, cik jūtīgs ir cilvēks - vai viņš spēj just, uztvert nemateriālo pasauli vai vēl nav gatavs ar to sastapties. Manā skolā mūsu skolas spoks dzīvo jau sen. Neko ļaunu viņš gan nedara - vēlās vakara stundās, kad kāds sēž pie datora, viņš mēdz skaļi staigāt, virināt aizslēgtas durvis, apsviest krūzē tējkaroti uz otru pusi. Interesantākais, ka viņa skatienu var just - skaidri sarotams, ka neesi telpā viens. Reiz viņš nošķaudījās, kad apkopēja slaucīja kādu stūri zem kāpnēm, esot pilnīgi viena pati. Tajā stūrī nebija ne dzīvas būtne - ne pat sīkākās peles vai aizmaldījušās eža!!! Bija reize, kad viņš pieklauvēja pie durvīm no iekšpuses, bet telpa bija aizslēgta un tukša... Vispār, ir pierasts pie viņa, kolektīvs ar viņu vienkārši rēķinās! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.10.07 Kur: Rīga. ![]() |
Palasīju tikai dažas atbildes un sāku smieties par dažiem indivīdiem! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Protams, nerādīšu ar pirkstu un neapsmiešu publiski, bet tas vairāk ir attiecināms uz tiem indivīdiem, kas spokiem/poltergeistiem/gariņiem/dvēselēm, kas klīst apkārt (sauc kā gribi) netic, jo nav ar viņiem saskārušies.. Es jums visiem uzdošu jautājumu: Ja mēs neredzam UV gaismu, vai tad tas nozīmē, ka viņas nav? Šis bija tikai viens piemērs, bet reāli, tas, ka mēs kaut ko neredzam nenozīmē, ka tā nemaz nav, tāpēc nevajag teikt "es ticu tam, ko es redzu.", bet ja jau cilvēks neredz UV gaismu, tas nozīmē, ka viņas nav? Nū, jā! Zinātnieki ir pierādījuši to, ka UV gaisma ir, bet ir arī fakti, kas liecina, ka tomēr spoki eksistē! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
..bet ir arī fakti, kas liecina, ka tomēr spoki eksistē! Lūk, tas ir TAS, ko no spoku ticētājiem nekādi nekad nevar sagaidīt, tāpēc neņem ļaunā tagad Tu - kamēr neiedosi patiešām FAKTUS, kurus varam parbaudīt, tikmēr tie, kas netic, patur savas tiesības neticēt (un smieties par tiem, kas tic tādām blēņām, ieskaitot Tevi).P.S. Salīdzinājums ar UV ir augstākajā mērā muļķīgs. To eksistenci var pierādīt un ar mērinstrumentiem izmērīt, pie tam nav svarīgi, kas to mērinstrumentu ražojis, kurā vietā tas notiek un kas mēra. Kur nu! Pat mērinstrumentus nevajag - ej un sauļojies. A spoki? Nekas tamlīdzīgs. Ne izmērīt, ne parādīt, nekā. Tāpēc arī atliek - "satikšu, noticēšu, kamēr nesatieku, tikmer ej bekot ar savām blēņām par spokiem, kurus pats pie tam redzējis neesi. Tici arī vecmāmiņu pasakām!" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 16:24 |