![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
Pats pagaidām neko neieplekstēšu, izņemot prieku par to, ka spēles laikā nelija lietus. Kaut kādas detalizētākas pārdomas sekos varbūt vēlāk.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.04 ![]() |
Kaut kad vēlāk uzrakstīšu atsauksmes par spēli. Pagaidām jums tiek dota unikāla iespēja izlasīt divas no nemireļu dziesmiņām. Dziedot, tiesa gan, izklausās labāk.
Ai, jel manu vieglu prātu, Zaļš aizgāju rūķus sist. Ne stundiņa nepagāja, Sūta geimi kvestoties. Es geimiem'i atbildēju, Vai es viens'i darītājs? Vēl dažā'i komandā'ī, Mīt diženi spēlētāj. Tie varēja elfus sist'i, Pļavās orkus zilināt. --- Kur tu teci, kur tu teci anded mans', Kur tu teci, kur tu teci anded mans'. Vēlu, vēlu vakarā, Vēlu, vēlu vakarā. Ciemā teku, ciemā teku rūķus sist, Ciemā teku, ciemā teku rūķus sist. Vēlu, vēlu vakarā, Vēlu, vēlu vakarā. Celies manu, celies manu nekromant, Celies manu, celies manu nekromant. Vaig' rūķīšus nokāstot, Vaig' rūķīšus nokāstot. Necelšosi' necelšosi' levels' zems, Necelšosi' necelšosi' levels' zems. Vēlu, vēlu vakarā, Vēlu, vēlu vakarā. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 04:14 |