Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

Andza
iesūtīt 21.10.2007 15:07
Raksts #1

Studē augstākās pārvērtības

Grupa: Biedri
Pievienojās: 12.11.03
Kur: Jauko poniju zemē.

Pats pagaidām neko neieplekstēšu, izņemot prieku par to, ka spēles laikā nelija lietus. Kaut kādas detalizētākas pārdomas sekos varbūt vēlāk.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes
alt
iesūtīt 22.10.2007 17:02
Raksts #2

Cep speķi Dūdijam
*

Grupa: Biedri
Pievienojās: 18.07.05

no jaa ja taa padomaa, kaut ko es izdariiju...
Atradu Dveeseliites dveeseles akmeni un nostiepu to, veel pirms mees aizgaajaam kapus vandiit. Uzkjeeru to vietu kur bija norakts pirmais liikjis.

priecaajos nometnee, kad Bloddy elves naaca mekleet jauku zalji/dzeltenu akmneni. Bija jautri. vinji ilgi gaidiija atljauju mums kaut ko dariit (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

viens kadrs seeriigs staigaaja apkaart, kad vinjam neljaava "Kaboom Kaboom". Jautri bija arii, kad tika pamatiita mana kreisaa rokjele (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Jaa un shoka izteiksmes sejaa, kad dienas laikaa no pirmaa cirtiena nemiru, bet uz reiz kjeeru ar savu kjepinju tam pasham kadram pretii (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) peec 5 - 10 sekundeem paar manu galvu protams nolija zobenu cirtieju lietus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Paliidzeeju nonest vienu bloody elve (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

veel es piedaliijos ze ze stafa veidoshanaa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

nekaads vadonis no manis nesanaaks (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
un es biju no tiek kas klusinjaam balsoja par to lai lielo ljaunumu vnk nokillo nevis metaas manaa priekshaa uz celiisha (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
smuki bija, ja nu kas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

izbaudiiju skaistaas naksniigaas debesis...
un nesakiet, ka nepamanijaat...

kaut kaa ta (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Atvainojos par "dodiet kvestu" pirmajaa vakaraa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) shis man bija otrais larp, pirmais bija Wolfsong, kur praktiski tas prieks taa darbojaas (ko var gribeet no blonda ruukja (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) )
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā

Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 26.06.2025 00:41