Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Wolfsong II atsauksmes, Jo spēle ir galā. Vismaz man.
Andza
iesūtīt 21.10.2007 15:07
Raksts #1

Studē augstākās pārvērtības

Grupa: Biedri
Pievienojās: 12.11.03
Kur: Jauko poniju zemē.

Pats pagaidām neko neieplekstēšu, izņemot prieku par to, ka spēles laikā nelija lietus. Kaut kādas detalizētākas pārdomas sekos varbūt vēlāk.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes
Hēbe
iesūtīt 22.10.2007 13:22
Raksts #2

Studē augstākās pārvērtības

Grupa: Biedri
Pievienojās: 26.10.06
Kur: nektāra eiforijā

Elfa/plastiskā ķirurga atskaite:
kājas bija slapjas un rokas trīcēja no aukstuma, tomēr par spīti šīm traucējošām sajūtām ļoti labi pavadīju laiku. Jāpiekrīt Andzas teiktajam- labi ka nebija lietus! Virs mums spīdēja mēness un piena ceļš. Dažs labs manījā arī kādu krītošu zvaigzni (ahhh...elfu romantika). Spilgtākie notikumi- elfu večuka "izpeldēšanās" un vairākārt apstrādāta undeada(ar plastiskās ķirurģijas palīdzību no sākuma pārveidoju viņu par gļotainu pretekli, pēc tam laboju savas iepriekšējās operācijas kļūdas padarot viņu par normāla izskata radījumu, un beigu beigās, ar manu un patīkamas večiņas palīdzību, viņš pārtapa par elfu meitenīti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) neoficiāli uzvara spēlē, bet sīkāk par to, lai viņi pastāsta paši. Lielākās nepatikšanas kādās iekūlos- vienā brīdī nedaudz padurstīju ar duncīti rūķi, vēlāk nācās aši bēgt prom, kad šie izdomāja- nopirksim mazo elfiņu par verdzeni. Protams, man vēl vajadzēja uztaisīt dziru, kuras dēļ es uzsprāgu un kādā tumšā naktī nokļūt undeadu rituāla vidū... bet galu galā viss beidzās laimīgi- es un iepriekš pieminētā elfu "meitenīte" lekājām apkārt, priecādamies par brīvību un savām bizītēm (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Liels paldies organizatoriem par neaizmirstamo spēli! Malači!

Šo rakstu rediģēja Hēbe: 22.10.2007 13:26
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā

Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 20.06.2025 00:23