![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Tā kā man vēl ir uzmācīga ideja pabeigt šo spēli, tad es palūdzu, lai man slēdz vecos pavedienus un izlēmu visu sākt no gala - jauni tēli, jaunas sejas... Ceru, ka beidzot mēs visi būsim aktīvi, ka spēle neiestrēgs atkal uz visiem laikiem. Un ideja arī paliek tā pati. Galu galā šīs spēles ideja tā arī netika realizēta. Pirmajā mēģinājumā. Nu, cerams, ka otrais būs tas laimīgais! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Jūsu tēli saņem šādu vēstuli: Esi sveicināts....(tēla vārds)! Ceru, ka Jūs neesat parāk aizņemts cilvēks un atsauksieties uz manu piedāvājumu. Es jau negribu lielīties, bet es gribētu teikt, ka es esmu varena būtne un kontrolēju daudzas daudzo pasauļu lietas. Bet man ir nepieciešami pāris cilvēki, kas varētu doties manos uzdevumos pa dažādām vietām. Jūs un citi būtu man labs atspaids, jo man nepietiek laika visam. Bet domāju, ka Jums un Jūsu jaunajiem biedriem laika pietiktu. Es apsolu jums labus ienākumus un patstāvīgu darbu. Tikai šis darbs ir bīstams un prasa cietus nervus, bet es zinu, ka Jums nervi ir kārtībā (savādāk šādu vēstuli nemaz nesūtītu), un tāpēc es ceru, ka Jūs pēc sešām dienām būsiet gatavībā ceļam un tad tikai noskaitiet šos vārdus (vārdus meklēt vēstules otrā pusē) un ar visām savām mantām tiksiet pārcelts uz tikšanās vietu, kur Jūs sastapsieties ar saviem biedriem un pavadoni Lidiju Maglēru. Kad nonāksiet tur gaidiet savas pavadones ierašanos un nekur neejiet. Karls Hameks. Jūsu tēls izlemj pieņemt šo piedāvājumu, bet viņš nezin ne kas ir Karls Hameks, ne Lidija Maglēra vai arī darbs, kas viņam būs jādara. Un to arī nezināsiet jūs, un es tagad neko nepaskaidrošu. Viss noskaidrosies pašas spēles gaitā. Tēla anketa: Vārds, uzvārds: (ja ir iesauka var pateikt arī to) Vecums: ( no 16 - 35 gadiem) Izskats: (ja ir bilde, var pievienot arī to) Rakstura īpašības: Pagātne: (Pēc iespējas garāku un smalkāku) Intereses: Nodarbošanās: Piebildes: (dzīvnieki, īpašas spējas) - Spēlētāju vietas ir ierobežotas. Tikai septiņas. - Piedalīties var ar jebkādu būtni no jebkādas pasaules. Jo galu galā, jo dažādāki tēli jo pašiem būs interesantāk. - Tomēr nepārcentīsimies ar ideālajiem, ''es visu varu'' tēliem. Tādi netiks pieņemti. - Šajā Ls ir nepieciešami aktīvi cilvēki. Pieprasu no saviem spēlētājiem vienu postu reizi divās dienās. Vismaz. Protams, ja nevar tikt pie datora ilgāku laiku, tad... tad jau visu var sarunāt. ^^ Nu tad gaidu anketas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Nē, nē, sirds1, neuztraucies! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Es runāju par klasisko dēkaiņu "profesiju tieksmju" sadalījumu, nevis raksturiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ar tiešo raksturu tam nav nekāda sakara, patiešām, nē. Var būt "zaglis"-jautrais un "zaglis"-īgņa, un ko viņi dara vispār dzīvē, atkal ir kaut kas pavisam cits. Reindžeris - tas ir tikai apzīmējums cilvēkam, kurš labprātāk uzturas laukā (vai gribētu to darīt), nevis pilsētā, kas viegli spēs iemācīties uzcelt telti un pazīt kompasa virzienus, un zvēru pēdas, un itin nekur nav teikts, ka viņš īstenībā dzīvo mežā un ir klejotājs, un to visu jau prot (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Viņam tikai ir dotības un vēlēšanās, lai to darītu, bet dzīvē var nesanākt. Šie apzīmējumi precīzi nenosaka un neierobežo raksturu. Burvis, bards, sorcerers, druīds, karotājs, paladīns, barbars, priesteris, mūks, zaglis un reindžeris - tās ir klasiskās fantāzijas klases, kurās vienmēr ierakstās visi, kam ir vairāk vai mazāk tieksme uz piedzīvojumiem, bet citādus Tu savā spēlē nedabūsi! Cilvēks, kuram nav tieksmes uz peidzīvojumiem, uz šādu vēstuli neatsauksies, ne tā? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) ilivarra var būt kabatzaglis, bet prast arī kaut ko citu - viņš gribēja prast kauties, nu tad tādam elfam reindžera klase sanāk piemērotāka, ko es arī uzrakstīju. Viņam nemaz nav jāmaina savs tēls, it ne drusciņas, vienīgi spējas mazliet. Vot paladīns no viņa nesanāktu! Paladīni nezog. Viņi pa gabalu sajūt, kurš ir slikts un kurš ir labs, un ar sliktajiem nesaietas, vai arī mēģina šos pāraudzināt. Vārdu sakot, tie ir karotāji ar spārniņiem un nimbu virs galvas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Piedevām neviens no viņiem nav supertēls. Visi sāk ar potenciālu, bet bez varēšanas vai zināšanām. (Tas ir - piemēram, druīds reiz spēs panākt, lai viņam klausa visa daba, bet tas no sākuma tā nenotiek, tas būs pēc gadiem 50. Neko TIK spēcīgu nevienam no sākuma neatļauj, citādi šim tēlam ir milzīgas priekšrocības attiecībā pret citiem, un tas spēlēšanai ir pilnīgi neinteresanti) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.06.2025 14:21 |