![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Tā kā man vēl ir uzmācīga ideja pabeigt šo spēli, tad es palūdzu, lai man slēdz vecos pavedienus un izlēmu visu sākt no gala - jauni tēli, jaunas sejas... Ceru, ka beidzot mēs visi būsim aktīvi, ka spēle neiestrēgs atkal uz visiem laikiem. Un ideja arī paliek tā pati. Galu galā šīs spēles ideja tā arī netika realizēta. Pirmajā mēģinājumā. Nu, cerams, ka otrais būs tas laimīgais! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Jūsu tēli saņem šādu vēstuli: Esi sveicināts....(tēla vārds)! Ceru, ka Jūs neesat parāk aizņemts cilvēks un atsauksieties uz manu piedāvājumu. Es jau negribu lielīties, bet es gribētu teikt, ka es esmu varena būtne un kontrolēju daudzas daudzo pasauļu lietas. Bet man ir nepieciešami pāris cilvēki, kas varētu doties manos uzdevumos pa dažādām vietām. Jūs un citi būtu man labs atspaids, jo man nepietiek laika visam. Bet domāju, ka Jums un Jūsu jaunajiem biedriem laika pietiktu. Es apsolu jums labus ienākumus un patstāvīgu darbu. Tikai šis darbs ir bīstams un prasa cietus nervus, bet es zinu, ka Jums nervi ir kārtībā (savādāk šādu vēstuli nemaz nesūtītu), un tāpēc es ceru, ka Jūs pēc sešām dienām būsiet gatavībā ceļam un tad tikai noskaitiet šos vārdus (vārdus meklēt vēstules otrā pusē) un ar visām savām mantām tiksiet pārcelts uz tikšanās vietu, kur Jūs sastapsieties ar saviem biedriem un pavadoni Lidiju Maglēru. Kad nonāksiet tur gaidiet savas pavadones ierašanos un nekur neejiet. Karls Hameks. Jūsu tēls izlemj pieņemt šo piedāvājumu, bet viņš nezin ne kas ir Karls Hameks, ne Lidija Maglēra vai arī darbs, kas viņam būs jādara. Un to arī nezināsiet jūs, un es tagad neko nepaskaidrošu. Viss noskaidrosies pašas spēles gaitā. Tēla anketa: Vārds, uzvārds: (ja ir iesauka var pateikt arī to) Vecums: ( no 16 - 35 gadiem) Izskats: (ja ir bilde, var pievienot arī to) Rakstura īpašības: Pagātne: (Pēc iespējas garāku un smalkāku) Intereses: Nodarbošanās: Piebildes: (dzīvnieki, īpašas spējas) - Spēlētāju vietas ir ierobežotas. Tikai septiņas. - Piedalīties var ar jebkādu būtni no jebkādas pasaules. Jo galu galā, jo dažādāki tēli jo pašiem būs interesantāk. - Tomēr nepārcentīsimies ar ideālajiem, ''es visu varu'' tēliem. Tādi netiks pieņemti. - Šajā Ls ir nepieciešami aktīvi cilvēki. Pieprasu no saviem spēlētājiem vienu postu reizi divās dienās. Vismaz. Protams, ja nevar tikt pie datora ilgāku laiku, tad... tad jau visu var sarunāt. ^^ Nu tad gaidu anketas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.04.07 ![]() |
Vārds, uzvārds: Aurora de Merteija
Vecums: 19 Izskats: Auroras augums ir slaids un patīkams. No tēva mantota bālā āda un izskats, kas liecina par Francijas vēsmu. Mati ir gari, melni, un skaisti. Meitenei nekad nav bijis sevišķi jānopūlas ar sava izskata uzturēšanu, jo tas tik un tā vienmēr ir bijis lielisks. Sejas vaibsti ir neticami smalki un no mātes mantojusi ļoti sievišķīgas un aristokrātiski graciozas kustības. bērnībā vecāki viņu vēlējās sūtīt baletā, taču meitene no tā atteicās. Ar savu augumu un izskatu savaldzinājusi ne vienu vien, taču īsto vēl joprojām nav atradusi. reiz pat bija gadījums, kad viņas dēļ kāds nokļuva psihiatriskajā slimnīcā. Meitenei toreiz bija nelieli sirdsapziņas pārmetumi, bet tie tika aizslaucīti prom ar domu, ka katrs pats ir atbidīgs par savu rīcību. Viņas acis ir tīri zilas. Tās pat varētu nosaukt par auksti zilām, tomēr tas neatbilst viņas personībai. Rakstura īpašības: Sacenšoties ietiepībā ar ēzeli viņa noteikti uzvarētu. Nu jā, tāds jau ir tas viņas raksturs. Aurora mēdz būt ietiepīga un lepna. Kaut gan ātri neaizsvilstas un tieši tas viņu atšķir no citiem cilvēkim, kam ir līdzīgas rakstura īpaš'bas. Ja meitene tiek apvainota, tad prātā vienmēr tiek kalti žilbinošākie atriebības plāni. Auroras prāts ir lielisks un viņa to sodīti labi apzinās. Un turdiemžēl nāk klāt arī neliela iedomība, jo viņa bieži vien pārsteidzīgi uzskata, ka spēj izdarīt visu pati. Mīļāko viņai mūžā ir bijis vairāk kā draugu. Dāudz vairāk, tomēr šādas lietas viņa neizceļ. Par spīti tam, ka ārēji meitene bieži ir tik savaldīga, atturīga un pat sarkastiska, iekšā Aurora nēsā nepārspējamu maigumu un trauslu sievišķību.To gan viņa neatzītu, jo, lai atzītu to ir pārāk ietiepīga. Kad ar ko aizraujas, tad nododas ar kaismi. It sevišķi tas parādās viņas degsmē uz zināšanām. Bieži vien jūtas apjukusi un sevi neatradusi un par spīti visam mēdz sapņot par savu lielo mīlestību, kas vēl nav atnākusi un pati meitene šaubās vai kaut kad arī varētu atnākt. Pagātne: Tēvs un māte nāk no Francijas un tur meitene ir arī nodzīvojusi savus pirmos 10 gadus. tad vecāki par nožēlu meitenei, pārvācās uz kādu Anglijas pilsētu - Oksfordu. Lai gan viņas sirdī vēl aizvien mājoja nebeidzamas ilgas pēc Francijas, Auroru fascinēja Oksfordas zinību un bibliotēku kalni. Apguvusi angļu valodu viņa sāka mācīties tuvējā skolā un lai gan joprojām (un arī vēl tagad) nav spējusi atbrīvoties no franču akcenta, viņas sekmes bija izcilas visur. Līdz 13 gadiem katra no viņas dienām tika pavadīta bibliotēkā pie grāmatu grēdām un mājas garāžā iekārtotajā mazajā labaratorijiņā, kur viņa mēģināja veikt dažnedažādus eksperimentus. Taču 13 gados Aurorai sāka pastiprināti darboties hormoni un lai gan bibliotēkas netika aizmirstas, viņa veltīja kādu daļu no sava brīvā laika hormonu apmierināšanai, tiekoties ar zēniem. Jau no bērn'bas viņa bija bijusi glīta, tāpēc par uzmanību nesūdzējās, tomēr kaut kas īsti viņai nepatika, kaut gan pagaidām to saprast viņa nespēja. 16 gados autokatastrofā nomira viņas vecāki. Tas bija trieciens meitenei, par spīti tam, ka parasti bija klusa vecāku klātbūtnē un nizrādīja sevišķas mīļuma pazīmes. No tā brīža viņas uzvedība kardināli mainījās. Aurora bija kļuvusi par baudas meklētāju un cilvēkus tikai izmantoja. Sekmes joprojām bija izcilas, lai gan meitenei skolā nācās saskarties ar citu vienaudžu skaudību dēļ viņas skaistma un prāta spējām. Vidusskolas laikā viņa tā ari neiemīlējās, jo spēja atdoties tikai ar miesus un nevis dvēseli. Skolu pabeidza ar izcilību un iestājās Oksfordas universitātē, kaut gan no vienas puses vēlējās braukt uz mīļoto Franciju. Pašlaik studē, kaut gan sirds velk uz piedzīvojumiem. Intereses: Zināšanas, cilvēka attīstība, kasile, kā arī piedzīvojumi. Lai nodrošinātu adrenalīna devu ir iesaistījusies dažādos apšaubāmos darījumos, taču savu īsto piezīvojumu vēl nav atradusi. Ir neliela nosliece uz misticismu un visu zinātnes nepierādīto. Nodarbošanās: Ir labākā studente Oksfordas universitātē. Piebildes: Ir pieradināts krauklis Aivijs, kas gan nav sevišķi patīkamas dabas, tomēr ar Auroru vienmēr sadzīvojis labi. Aurora ir vienmēr iestājusies par sevis attīstību tāpēc lieliskais prāts sakņojas ar fizisko pievilcību kā arī spēku. Ir izveicīga un lokana. Ja vēlētos varētu pat aizsākt zagles karjeru. Bērnībā apguvusi loka šaušanas mākslu, taču tagad nodarbojas ar nažu mešanu, kas viņai padodas lieliski. Daudz par sevi vēl nezina un nav atklājusi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.06.2025 16:47 |