![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.04 Kur: at the moment - Fangorn forest ![]() |
Nimue: Shis pavediens ir no diskusijas par elfu aizieshanu izdaliita diskusija par Saurona un Melkora vareniibas iespejamajaam robezhaam
ja es nekļūdos, ja gredzens nonāktu Saurona rokās, elfi pat Valinorā nebūtu droši... bet to viņu aiziešanu aiz vienaldzības pret Viduszemes likteni es arī nemaz nesveicinu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) Šo rakstu rediģēja Nimue: 02.02.2004 15:05 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.01.04 Kur: Where She doesn't see Him Laimes fotogrāfs ![]() |
Lai arī Viduszemes liktenis būtībā patiešām tika izlemts, jau dziesmā, ne jau viss tajā bija pateikts. Tur palika vieta, lai daudz kas tiktu mainīts, bet pats Viduszemes liktenis tik un tā. Ja atmiņa mani smai neviļ, tad, kad visi Anuiri līdz galam būs sapratuši savu lomu šajā tēmā, Viduszeme ies bojā un tiks radīts kaut kas lielāks, pārdomātāks un daudz skaistāks.
(Lai gan, ja es kaut ko jaucu, varat man droši iedot pa galvu.) Saurons jau nesāka ar tekstu, ka gredzeni neko nenodarīs. Viņš tikai parādīja gredzenu iespējas. Bez tam, nedomāju, ka kāds steigtos Sauronu apturēt ar tiem gredzeniem, jo Spēki tieši iejaucās tikai galējās situācijās. Man šķiet, ka viņi, atšķirībā no Melkora un Saurona, neuzskatīja Ardu par šaha dēli, uz kura visas figūras jākustina tieši viņiem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.05.2025 12:39 |