![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.04 Kur: at the moment - Fangorn forest ![]() |
Nimue: Shis pavediens ir no diskusijas par elfu aizieshanu izdaliita diskusija par Saurona un Melkora vareniibas iespejamajaam robezhaam
ja es nekļūdos, ja gredzens nonāktu Saurona rokās, elfi pat Valinorā nebūtu droši... bet to viņu aiziešanu aiz vienaldzības pret Viduszemes likteni es arī nemaz nesveicinu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) Šo rakstu rediģēja Nimue: 02.02.2004 15:05 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Istari māceklis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.03 GP eksperts 2006 ![]() |
Pieņemu, ka Melkora piedāvājums Sauronam šķita pievilcīgāks nekā Aules - pašam savs cietoksnis ko komandēt, vairāk rīcības brīvības un tamlīdzīgi... Varu godīgi pateikt - tie ir tikai mani minējumi. Visticamāk, netiktu izkalts neviens no gredzeniem - jo Saurons bija tas, kas elfiem iemācīja tos gatavot - līdz ar to arī Loriena un Rivendella nebūtu tādas, kādas tās ir..
Nebūtu abu lielo karu pret Sauronu, nevajadzētu iznīcināt Numenorus (kaut gan, iespējams, ka domas par Valinoras iekarošanu ar laiku viņiem rastos šā vai tā - jautājums, cik ilgi veselais saprāts viņiem pateiktu priekšā, ka tas tomēr nv iespējams). Kaut gan - nebūtu Saurons, būtu viņa vietā kāds cits, un citādi mēģinātu pakļaut viduszemi. Grūti pateikt kā būtu, ja būtu - vai viss Viduszemes liktenis netika izlemts jau to radot? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 10:24 |