![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
mugglenet ziņo, ka šodien, 4. oktobrī, saskaņā ar Roulingas oficiālo mājas lapu, ir profesores Maksūras Dzimšanas diena!
Apsveicam! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
es nezinu cik gadu, bet ja aceros, tad no viena pavediena minēja ka kādi 180... lai nu kā... DAUDZ LAIMES DZIMMENE!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
es nezinu cik gadu, bet ja aceros, tad no viena pavediena minēja ka kādi 180... lai nu kā... DAUDZ LAIMES DZIMMENE!!! Ja ņem vērā, ka burvji dzīvo līdz 150 gadiem, bet Dumidoram bija ap simts, kad viņš devās uz labakiem medību laukiem, tad tas ir visai... ē... neticami. Es teiktu ar 70. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.05.2025 01:07 |