![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.07 Kur: starp daudziem, kas nav pūces ![]() |
Es personīgi esmu jutusi spoka klātbūtni, tāpēc - man nav šaubu, ka spoki eksistē un ir reāli.
Iespējams, ka ir labie un ļaunie spoki, taču tikpat iespējams, ka tas atkarīgs no tā, cik jūtīgs ir cilvēks - vai viņš spēj just, uztvert nemateriālo pasauli vai vēl nav gatavs ar to sastapties. Manā skolā mūsu skolas spoks dzīvo jau sen. Neko ļaunu viņš gan nedara - vēlās vakara stundās, kad kāds sēž pie datora, viņš mēdz skaļi staigāt, virināt aizslēgtas durvis, apsviest krūzē tējkaroti uz otru pusi. Interesantākais, ka viņa skatienu var just - skaidri sarotams, ka neesi telpā viens. Reiz viņš nošķaudījās, kad apkopēja slaucīja kādu stūri zem kāpnēm, esot pilnīgi viena pati. Tajā stūrī nebija ne dzīvas būtne - ne pat sīkākās peles vai aizmaldījušās eža!!! Bija reize, kad viņš pieklauvēja pie durvīm no iekšpuses, bet telpa bija aizslēgta un tukša... Vispār, ir pierasts pie viņa, kolektīvs ar viņu vienkārši rēķinās! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.04.05 ![]() |
Es personīgi esmu jutusi spoka klātbūtni, tāpēc - man nav šaubu, ka spoki eksistē un ir reāli. Es neapstriideeshu, ko Tu esi vai neesi jutusi, vnk intereses peec- kaa Tu zini, ka tie ir spoki? Vai varbuut labaak butu pajautaat, kaa Tu definetu vaardu (paraadiibu) spoks, jo manupraat shis te saucamaas ' mistiskaas' vai ' neizskaidrojamaas' (vai jebkaa savaadaak) paraadiibas ir tik dazhaados skaidrojumos , ka nevar (bez apjautaashanaas) saprast, ko ar to ir domaajis jautaajuma uzdeveejs. Taadeelj arii shobriid taa iisi i nevaru atb.uz jautaajumu, jo nav skaidriibu par ko ir runa (nu saprotu, par spokiem, bet kaadiem?) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.07 Kur: starp daudziem, kas nav pūces ![]() |
Es neapstriideeshu, ko Tu esi vai neesi jutusi, vnk intereses peec- kaa Tu zini, ka tie ir spoki? Vai varbuut labaak butu pajautaat, kaa Tu definetu vaardu (paraadiibu) spoks, jo manupraat shis te saucamaas ' mistiskaas' vai ' neizskaidrojamaas' (vai jebkaa savaadaak) paraadiibas ir tik dazhaados skaidrojumos , ka nevar (bez apjautaashanaas) saprast, ko ar to ir domaajis jautaajuma uzdeveejs. Taadeelj arii shobriid taa iisi i nevaru atb.uz jautaajumu, jo nav skaidriibu par ko ir runa (nu saprotu, par spokiem, bet kaadiem?) Nekad nebiju sastapusi tik daudz pret-spoku viedokļu, jo, ar cik cilvēkiem ir runāts, lielākā daļa tic vai ir redzējuši/jutuši spoku klātbūtni!Spoks mēdz biedēt vai pārsteigt - gan ar skaņu, gan savu caurspīdīgi balto izskatu. Pastāv viedoklis, ka spoki ir dvēseles, kas nav tikušas nākamajā garīgajā līmenī, tāpēc klīst pa zemi, mēdzot mocīties pašas vai mocīt/parādīties citiem. Viņas te ir iestrēgušas dažādu iemeslu pēc - piem., pašnāvnieki.Un - ko tur ticēt vai neticēt, ja sanācis reāli dzirdēt, sastapties - sanācis. Ja, nē - tad - nē, ..tad aptaujā ir atbilžu variants arī atbilstoši atrodams!ir taču tik viegli neizskaidrojamo[iespējams, tumšo] padarīt baltu un skaidru. tas nekas, ka baiss :)manuprāt, spoku nav. un ja ir-tad ne jau nu šajā pasaulē.Protams ir visādi iemesli, kāpēc kāds kaut ko ir redzējis. Halucinācijas, alkahols. Garīgas būtnes, kas spēj ietekmēt cilvēkus teorētiski var pastāvēt, taču tas nenozīmē, ka tie ir spoki.tieštā. Jo cilvēks ir vairāk tendēts uz materiālajām vērtībām un parasto ikdienas dzīvi bez iedziļināšanās, tas parasti arī nepamana paralēlās namateriālās pasaules elpu. Un tur nekā nav ne pozitīva, ne negatīva - visam savs laiks. Nekad neesmu gribējusi īpaši iedziļināties analīzē, redz tikai faktus, kas man norisinās blakus. Mūsu skol'ir labais gariņš/spoks - sauc kā gribi. Citur, kādā senā pilī vai mājā, mēdz parādīties un ārdīties ļauni spoki, kas biedē utt. Tad iesaka, ka jāsauc uz māju mācītājs, lai noscēta. Ticu, ka tas patiesi palīdz. Manā gadījumā šāda palīdzība nav bijusi vajadzīga.
Šo rakstu rediģēja positiv denken: 25.09.2007 13:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 16:20 |