![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.04 Kur: ZzZ ![]() |
Lai arī daudzi šaubijās un mēģinājas atrunāt, mūsu nostāja bija un paliek stingra kā akmens
Brīvdabas lomu spēle Wolfsong II notiks. 19-21 oktobrī Suntažos p.s. Ja kāds ir dzirdējis kaut ko citu, neticiet, tie visi it pilnīgi meli |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
a vadlīnijas?
jo ja spēle tiek balstīta uz spēlētāju leģendām, tad mums ir nepieciešams kautkāds materiāls ar kuru strādāt un uz ko balstīties. kautkāds minimāls prevju, paskaidrojums var jau protams dot vaļu fantāzijai, bet nebūs lāga, ja piemēram mans uztapums nesakritīs ar pasaules setingu un GM ideju būtu velme zināt to rāmīti kurā jāiekļaujas protams var jau zvanīt GM un mākties virsū ar jautājumiem un pieprasot audienci.... tas nav grūti bet ja visi gribēs Jūs satikt klātienē par katru sīkumu.... mmmmm.... Jūs pārdegsiet vēl pirms spēles (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) P.S. es maz atcaeros no galvas to, kas bija pagājušā gada noteikumos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 17:03 |