![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.06 ![]() |
Man ļoti gribas zināt, ko es darīšu pēc tam, kad būšu izlasījusi pēdējo HP grāmatu. Ko darīsiet Jūs?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Jutīšos dīvaini. Tas būs neparasti, kad lasīšu pēdējās grāmatas pēdējo rindiņu. Būs žēl, bet tā es domāju, ka dzīvošu kā parasti. Nāks un ies citas grāmatas. Bet šī būs īpašā - bērnības (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Domājams, ka pārlasīšu vēl nezcik reizes un glabāšu šīs burvīgās grāmatas saviem bērniem. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.07 Kur: starp daudziem, kas nav pūces ![]() |
Jutīšos dīvaini. Tas būs neparasti, kad lasīšu pēdējās grāmatas pēdējo rindiņu. Būs žēl, bet tā es domāju, ka dzīvošu kā parasti. Nāks un ies citas grāmatas. Bet šī būs īpašā - bērnības (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Domājams, ka pārlasīšu vēl nezcik reizes un glabāšu šīs burvīgās grāmatas saviem bērniem. Manā gadījumā - sanāks, ka lasīšanas saldmi vēl paildzināšu - gan pārlasot latviski, gan beidzot pirmās 6 izlasot angliski - cik redzu, ir atšķirība gan valodā, tulkojumā, gan sajūtās - oriģinālvaloda fascinē vairāk. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 28.05.2025 20:58 |