![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Uzrādi oriģinālo nosaukumu un iznākšanas gadu, kad iesaki kādu filmu!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.09.06 Kur: vidējās rindas 3. solā pa labi. ![]() |
Nu jā. Pagājušo nedēļ redzēju viņu klipu From Yesterday, un tā arī viss sākas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Nu, vobšem, tagad jau manās rokās ir viņu pēdējais albums A Beautiful Lie. Nu, jautājums tāds - kāds zin par šīs grupas eksistenci? Kādam viņa te vēl patīk? Ļoti patīk? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.01.06 Kur: neverending dream ![]() |
Kā vienmēr, izcelšos.
30 Seconds to Mars es sāku klausīties gluži nejauši. Gadu atpakaļ, varbūt pirms 11 mēnešiem, kādā rakstnieku forumā bija konkurss. tā nu sanāca, ka es attapos klausāmies 30stm - The Kill. Un es noklausījos ne vienu reizi vien. Nākamajā dienā centos noskaidrot, kas tad tā ir par grupu un kādu mūziku tad viņi spēlē. Pagāja nedēļa, līdz sapratu, ka esmu iemīlējusies šajā mūzikā un nebaidos to atzīt, par spīti tam, ka šeit, redziet, runā par vemšanu. Stāsts tīri jauks. Izpētiju katru grupas dalībnieku, noskatījos pāris filmas ar Džaredu Leto ( jā, par viņu iepriekš nebiju dzirdējusi! ) un tā tas aizgāja. Pirmās nedēļas tā bija plika fanošana, vēlāk mans skatijums uz grupu un uz to pašu glītumglīto ( nenoliedzu! ) Džaredu. Sapratu, ka grupa un tās mūzika mani iedvesmo vairākos veidos. Un nu jau krietnu laiciņu tā ir mana mīļākā grupa nr.1. tā lūk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) no šitā vajadzēja izvilkt - patīk. Runājot par mīļākajām dziesmām, vārdu ziņā ļoti pievelk Hunter, Revolve un From Yesterday. Vienkārši sirdij tuvi gabali ir Was it a Dream, A Modern Myth. The Kill atgādina par tiem naivajiem laikiem kad sāku viņus klausīties un joprojām arī ši dziesma mani iedvesmo. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Un visu beidzot, nepiekrītu tiem, kuri saka ka 30 Seconds to Mars ir tādi paši, kā visi citi. Nav. Nav. [[provehito in altum!]] *vēlreiz laboju:* es te palasījos uz augšu, par viņiem fano tīnes,kas grib būt Bad Girl? Pie visiem svētajiem, jums izdevās mani sasmīdināt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja Keira: 17.09.2007 23:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 16:31 |