![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Manās rokās pirms dažām dienām nonāca nesen izsākusi grāmata, kuru sarakstījis ir Džonatans Stouds. Samarkandas amulets. Grāmata stāsta par mūsdienu Londonu un kādu puisi Netenjelu, kurš ir kopš mazotnes pieņemts par burvja mācekli un ir ļoti centīgs un spējīgs skolēns- visas zinības apgūst lielā ātrumā. Kad viņam paliek 12 gadu, puisis izsauc savu pirmo dēmonu un tad sākas viņa piedzīvojumi un nedienas. Vai kāds jau ir izlasījis vai pašreiz lasa šo grāmatu?! Jūsu domas?!
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.06.06 Kur: tepat Vārdmetējs 2012 ![]() |
ilgi nebij bijis tik žēl pēc tam kad izlasīts
beigās bij baigi laba pamācība Netenjelam. par to pašu pacietību tikai dziļķā plāksnē. par vainas apziņu un vēl nu man gan patīk abi varoņi TIEŠI tāpēc ka nav nekādi čabulīši. (vē). Parādās vismaz kaut kāds daudzplākšņainums drausmīgi uzjautrinājos kad velnēns tika piespiests uzrunāt džinu visādos smalkos titulos. un vēl tā piezīme. milzis ar vērša vai ērgļa galvu. tas skaitījās moderni Nīnivē 700 g pmē... jā par to runājot biju šausmīgi vīlusies ka tas nenotiek Samarkandā. un pēc tam dikti iepriecēja Čehijas pieminēšana un žel gan ka netenjels nedevās uz turieni. un vēl-grāmatas beigās tiek uzgavilēts zobencīņas meistariem no Latvijas- tieši tā melns uz balta. man jau kādu ceturto reizi iznāk lasīt ārzemju (jeb importa lol) grāmatās šādu vienā teikumā pieminētu vārdu kura vietā varētu būt jebkura Uganda vai Venecuēla. Un ir šausmīgi jocīga sajūta. Ja tas sāks atkārtoties vēl kādas trīs reizes es jau kļūšu dusmīga... Bet autors interesējas par kultūrām un tas vieš cerības... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 12:01 |