![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūgums neaizrauties ar jaunu pavedienu veidošanu pa labi un pa kreisi par visiem sīkumiem, par ko tik vien varētu iedomāties. Ja vēlies aizsākt jaunu tematu, tad runā par jautājumu, kas tevi interesē, par ko tev ir, ko teikt, un kuru tu patiešām vēlies apspriest.
Katra jauna pavediena pirmajam rakstam ir jābūt vismaz 150 vārdu garam (šajā lūgumā kopā ir 76 vārdi). Pretējā gadījumā pavediens tiks dzēsts, neskatoties uz to, kādas atbildes būs iesūtītas.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.05 ![]() |
Kopumā, lieliska grāmata. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tas, ka R.A.B. bija Reguluss Bleks un ka Harijs bija horkrusts, šķiet, nevienu nepārsteidza (surprise, surprise). (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Man sevišķi patika moments, kad Harijs visiem teica: Neviens neiejaucieties, viņš [Voldemorts] ir mans. Vai kaut kā tā. Varu iedomāties, kādu feisu rādīja Voldijs, kurš vienmēr bija reklamējis, ka tieši viņam ir jānogalina Poters, un te pēkšņi puika publiski viņu šādi piesmej. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Man liekas, ka Roulinga bija par faniem tā kā apžēlojusies izslavētā slaktiņa vietā kopumā novāca tik maz galveno varoņu (vienīgi Freda ir mazliet žēl), un beigās tāds cukurdzēriens vien sanāca, visi dzīvoja laimīgi līdz mūža galam. Tomēr pasaku grāmata. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja Elony: 15.02.2008 16:53 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Jau pirms tiku pie grāatas biju uzdūries nopietniem spoleriem un izlasīju wikepedia satura atstāstu. Toreiz biju vīlies, galvenokār tāpēc, ka Harijs paliek dzīvs.
Bet kad izlasīju grāmatu, tad domāju, ka viss bija tieši tā kā jābūt, ļoti patika, pati labākā!!! Daudz aizkustinošu brīžu, parati saistīti ar nāvi, bet nevienmēr. Patika Džinnijas 'uzbrukums' Harijam ar lūpām. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ļoti iespadoja Rona cīņa ar horkrustu, tas tiešām bija kaut kas. Var teikt tieši tobrīd atklājās Rona pārdživojumi un slēptākās domas pēdējo gadu laikā. Dobija bēres bija interesantas, kā arī Mokšķa pārvērtības. Interisanti bija tad, kad harijs uzzināja par Nāves relikvijām un ka Elder zizlis ir Dumidora kapā, tieši reizē, kad tur devās Voldemorts. Filmā labi izskatīsies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Harija samierināšanās ar nāvi un došanās pie Voldemorta mani ļoti aizkustināja, tā vien dēļ bija vērts lasīt šo grāmatu. Arī Saruna ar Dmidoru bija skaista. Nedaudz vīlies biju pēdējā cīņā, prieks, ka vismaz citi redzēja, cik Harijs kruti runā ar Voldemortu... Melsudoru. Epilogs bija diezgan īss, vislabāk man patika vieta, kur Harijs pateica, ka Strups bija visdrosmīgākais cilvēks, kādu vien Harisj pazina. Vispār man radās iespaids, ka šī grāmata ir par Dumodoru, tāpat kā Princis bija par Voldemortu. Dumidora pagātne, viņa plāns. Tas bija šīs grāmatas tēma. Viņš bija visu parezējis, pat iekļāvis plānā Strupa un Harija nāvi. Dumidors manās acis ir nedaudz krities. 'Augstākā labuma dēļ' '- nogalināt Voldemortu, viņš pieļāva Strupa nāvi, kuru izmantoja vēl vairāk kā Hariju. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 04:19 |