![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.01.07 Kur: Zem sniega segas , kopā ar sniegpulkstenīšiem ![]() |
CITĀTS(Hareki @ 09.03.2004 10:33) [snapback]155058[/snapback] Anšlava Eglīš "Pansija pilī" tak bija varen labs gabals Pilnībā piekrītu, tagad jālasa kā obligātā literatūra pa brīvlaiku. Sākumā galīgi nevilka ķerties klāt, bet.. Liek dažās vietās pasmaidīt. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.10.05 ![]() |
Man tā grāmata nebija obligātajā literatūrā. Vismaz es neatceros, ka būtu to lasījusi kā obligāto literatūru.
Mums bija savādāk. Skolotāja uzdeva lasīt to grāmatu un veidot tabulu (nu ja. Ja mēs lasām tad uzreiz veidojam tabulu vai rakstam domrakstus.. . Nekad nebūs, ka mēs vienkārši lasīsim.). Bet mēs lasījām arī klasē. Klasē lasot tā grāmata aizrāva. (Laikam jau klasesbiedru dēļ, kuri lasot mainīja savas intonācijas kad vien sagribējās) Bet mājās. Ehh. Mājās es viņu nemaz nelasīju. Nebija laika. Un tomēr. Viedoklis par grāmatu man ir. Tā tomēr man nepatika. Protams, bija daži interesanti "kadri", bet grāmata.. vienmuļa. Es pat notikumu secību neatceros, kaut gan notikumus atceros. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.05.2025 13:21 |