![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
Rihannas pilsēta tajā dienā stāvēja drūma. Ziemeļos varēja redzēt milzīgu kalnu grēdu, un, ja rūpīgāk ieskatījās, varēja redzēt tādu kā kustību smailēs. -Šodien tie sasodītie kalni mainās vairāk....- Drūmi nopūtās krodziņa "Zelta zirgs" saimnieks lūkodamies cauri kādreiz tik skaistam ozolkoka logam. Ārā bija velnišķīgi karsta, kaut pie debesīm bija tikai pelēki mākoņi. Laiks, kā jau parasti šajās dienās, bija neskaidrs, taču nejauks. Taču šodien vairākas būtnes devās uz šo ēstuvi iestripināties, un, kā jau liktenis vēlēja, doties ceļā uzzināt kraso pārmaiņu cēloni....- |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Nē, netraucēsi. Es būšu pateicīga par kompāniju. Viņa teica un kopā ar elfu izgāja laukā no kroga. Laiks bija nomierinājies un Selīna lēnām gāja pa pilsētas ieliņām. Laigan esmu šei dzīvojusi, es neko daudz vairs neatceros. Viņi gāja garām veikaliem, visādām bodītēm un mājiņām. Šeit agrāk bija mūzikas skola. Atceros kā gāju uz to katru dienu. Es biju apsēsta ar mūziku. Tolaik man tā likās maģiska. Katru nakti es sēdēju vientuļa vītola zarā un dziedāju mēnesim. Viņa smejoties norādīja uz kādu greznu ēku, virs kuras bija rakstīts - tiesas nams. Bija dīvaini to stāstīt tikko iepazītajam elfam. Viņa paskatījās uz kādu bērnu bariņu, kuri jautri spēlējās ar akmentiņiem, tos spārdot. Viņa pasmaidīja un klusi noteica. Šķiet, ka bērni nekad nav nelaimīgi.
Šo rakstu rediģēja melomania: 20.08.2007 18:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 09:14 |