![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
Rihannas pilsēta tajā dienā stāvēja drūma. Ziemeļos varēja redzēt milzīgu kalnu grēdu, un, ja rūpīgāk ieskatījās, varēja redzēt tādu kā kustību smailēs. -Šodien tie sasodītie kalni mainās vairāk....- Drūmi nopūtās krodziņa "Zelta zirgs" saimnieks lūkodamies cauri kādreiz tik skaistam ozolkoka logam. Ārā bija velnišķīgi karsta, kaut pie debesīm bija tikai pelēki mākoņi. Laiks, kā jau parasti šajās dienās, bija neskaidrs, taču nejauks. Taču šodien vairākas būtnes devās uz šo ēstuvi iestripināties, un, kā jau liktenis vēlēja, doties ceļā uzzināt kraso pārmaiņu cēloni....- |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.05 Kur: starp uguni, ūdeni un pasaules galu Niks 2006 ![]() |
-Mēs enzinām viens par otru tipat kā neko, aj nu vienīgi vārdu un dažiem nodarbošanos. Zem tā var būt daudz kas paslēpts.- elfs meirīgi atbildēja. No Selīnas unas bija pagrūti ko zišķetināt, varbūt dēļ nedaudz juceklīgajiem vārdiem. -Atvainojos, aj esmu tevi aizvainojis. Vienkaŗši tavs iepreikšējais lūgums visiem šeit notikušo apturēt noslēpumā man šķeit endaudz apsurds. Es ļaudis tik labi varbūt nepazīstu, tomēr šādi visiem apsakot tu lies aausīties tiem, kam varētu būt pdomā kas ļauns. Neka stāds sēit apgaidām vēl netika pateikts, bet, ja aiz šīm paŗmaiņām kas stāv, tad viņam droši vien ir arī aplīgi un tie labprāt gribēs zināt, ka viņiem pretī cēloni devušies noskaidrot neliels bariņš vējagrābšļu.
Katram no mums ir savas albākās puses, bet tikpat daudz ir arī vājību.- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 09:20 |